2777
2789
عنوان

کارهای درامد زا خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 112 پست
اگر سرمایه هم داری می تونی توی بورس کسب درامد کنی بدون دردسر ولی یکی دو هفته آموزش میخواد که اینترنت ...

به نظر شما بورس ریسک نیست؟چون خیلی بنظرم تجربه ی بالایی میخواد که ضرر نکنی ...کار یکی دو هفته نیست...من دو دلم که مهارتش رو یادبگیرم.⁦میترسم سرمایه واردکنم و همش بشه ضرر..

درسته.عزیزم...ولی فکر میکنم مهارت کسب کردن کارهای کامپیوتری خیلی سریع تره تا کارهای هنری...کارهای هن ...

اگر منظورتون از مهارت کامپیوتری تایپ و انجام تحقیق و درست کردن پاورپوینت هست بله درست می‌گید👌

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بورس جواب میده؟ اخه میگنه بع ی مدته بیشتر مردم پولشونو از دست میدن چون همه رفتن تو کار بورس

بورس حوصله و صبر میخواد

کسی که استرسی باشه نمیتونه توی بورس دوام بیاره

برای شروع میشه با خرید عرضه اولیه شروع کرد سودش تقریبا تضمین شده اس ضررش خیلی کمه.

بورس شده جای درامد دولت پس حالا حالاها رشد می کنه.

خبره که بشی توی بازار منفی هم میشه درآمدزایی کرد کافیه بلد باشی

کاربر آقا 
عزیزم چرا کار نتورک انجام نمیدی؟

چی هست؟

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
عزیزم اگه میخای یه کار اینترنتی هس برات معرفی کنم فقط پول توشه 

چی هست😢😢

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
ارتباطاتم خوبه ،ولی پیج قابل اعتمادی هست؟

آره، امانهایتا یک درصد اگر قابل اعتماد هم نباشن شما ضرری نمی‌کنید که!

اما قابل اعتمادن⁦☺️⁩

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
کارهای کامپیوتری توخونه نمیشه  فکر کنم باید بره بیرون سرکار مثلاً تو خونه چیکار میشه کرد

کارهای کامپیوتری معمولن بصورت دورکاری انجام می شن و درامد خوبی هم دارن🌷

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
یعنی بورس جواب میده؟ اخه میگنه بع ی مدته بیشتر مردم پولشونو از دست میدن چون همه رفتن تو کار بورس

بیا بورس فقط و فقط عرضه اولیه بخر تا پنجاه الی صد درصد سود بگیر بفروش یه عرضه  دیگه بخر ،تاکید میکنم فقط عرضه بخر بدون ریسکه تا یکماه

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
بورس حوصله و صبر میخواد کسی که استرسی باشه نمیتونه توی بورس دوام بیاره برای شروع میشه با خرید عرضه ...

به نظر شما اگر اطلاعات در حد صفر باشه...چه قدر مطالعه و زمان لازمه برای اطلاعات جامع و مفید کسب کردنش