2777
2789

من میخوام برای اینکه ژیلت نکشم یه پوستم از پودر مو بر استفاده کنم اما بعد از استفاده اونقدر تمیز نمیکنه و مجبورم برای اینکه تمیز تمیز بشه بدنم، نهایتا از ژیلت استفاده کنم روش.... 

برای شما هم همینطوریه؟!؟! لطفا از تجربیاتتون بگین چیکار کنم که نیازی به ژیلت بعدش نباشه؟ 

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بدنت خشک خشک باشه تا بزنی و غلیظ هم باشه موادت و اینکه صبر کنی براش

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

آره عزیزم همه اکثرا اینطورن البته در لحظه ممکنه حس کنی کامل موها نرفته من بعد اینکه از حموم میام اون تک و توکی هایی هم که مونده بود دیگه نمیبینم

مارک هرمودر میزنم 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

پودر قشنگ و تمییز میکنه موستو بدون ذره ای مو فقط با قلقش بلد باشی ک گفتم و موهاتم کوتاه نبلشه یکم بلند باشه

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸