2777
2789
عنوان

چطوری میشه آشپزی رو بهتر کرد؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 77 پست

کتاب بخر. واسه یاد گرفتن هر چیزی در کنار نت کتاب خوب داشته باش. مثلا کتاب رزا منتظمی قدیمی و عالیه به نظرم. همه اونایی که آشپزی شون عالیه این کتابرو دارن. حتی آشپزهای تلویزیون. منم یه پیج غذای گیاهی دارم اگه خواستی ادرسشو بهت بدم شاید به دردت بخوره. 

چون‌نیخوای عین به عین دستور رو پیش بری   اشپزی یعنی با ادویه ها بازی کنی  و طعم های جدید ...

مشکل من همینه دقیق

مرتب یه جور درست میکنم و خب یه جورم میشه

از امتحان کردن چیزای جدید میترسم و استرس میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک کروناس نمیشه

سعی کن وقت براری مثلا خورشت صبح زود بزار ابش هم کم باشه .مرغ حدااقل ۳ ساعت وقت میخواد .اگر تمرین کنی همه چی درست میشه ادویه هم بکار ببر .اگر کمکی از دست من برمیاد .در خدمتم.

نکته خیلی مهم اینه که وقت بزاری برا آشپزی ...بعدم تمرین تجربه ...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
سعی کن وقت براری مثلا خورشت صبح زود بزار ابش هم کم باشه .مرغ حدااقل ۳ ساعت وقت میخواد .اگر تمرین کنی ...

خب من غذا میپزم بعدش از سرم میپره ب مامانم میگم میگ چون دیر ب دیر درست میکنی غذارو یعنی اینک مثلا ماکرونی ماهی ی بار درست میکنم 

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
اونایی که میشناسی دستپختشون خوبه ،سعی کن دستور رو ازشون بگیری  منم هیچی آشپزی بلد نبودم تا این ...

عه چه عالی

من کسیو نمیشناسم اما از همبن خانومای نی نی سایت میتونم یاد بگیرم

مشکل من همینه دقیق مرتب یه جور درست میکنم و خب یه جورم میشه از امتحان کردن چیزای جدید میترسم و است ...

منم‌ میترسیدم  ولی خب بعضی وقتا که نتها بودم برای خودم چیرای جدید اختراع میکردم  غذاهاییی که میخوردم هرجایی توجه میکردم بینم چی داره چی اگه داشته باشه خوب میشه ازین جور شیطنتا

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
از اين دفعه هر چى خواستى بپزى بيا نى نى سايت تاپيك بزن بعد به نكاتش دقت كن سعى كن رعايت كنى

این فکر خوبیه مواد و اماده کن تاپیک بزن بپرس

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خب من غذا میپزم بعدش از سرم میپره ب مامانم میگم میگ چون دیر ب دیر درست میکنی غذارو یعنی اینک مثلا ما ...

وقتی بیفتی تو زندگی ومجبور باشی عادت میکنی.تازه اگر شوهرت هم خوش خوراک باشه دیگه بهتر

هر جا میری هی برو تو اشپز خونه سوال ازشون بپرس یکی داره غذا میپزع برو پیشش نگاه کن به یه بهونه  ...

چقد خوب.۱۵ سالته و آشپزیت خوبه😍

من ۲۰ سالمه و تازه یه ساله شروع کردم.فک کنم دیر شروع کردم🙁

باشه حتما خوشحال میشم باهات دوست بشم🤗

مشکل من همینه دقیق مرتب یه جور درست میکنم و خب یه جورم میشه از امتحان کردن چیزای جدید میترسم و است ...

با خودت و شوهرت که تعارف نداری،انقدر غذاهای جدید رو امتحان کن،دفعه بعد ایراد رو رفع کن،بعضی نمک کم میزنن،سرخ کردن هم در طعم غذا موثره

هل دارچین زعفرون تو هرچی بریزی غوغا میکنه البته میزان هل حواست باشه زیاد نباشه که بشه حلوا

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
عه چه عالی من کسیو نمیشناسم اما از همبن خانومای نی نی سایت میتونم یاد بگیرم

آره عزیزم فرقی نداره

اتفاقا تو مجازی بهتره یاد بگیری بی منت

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج