2777
2789

تبخال دیگه؟اسیکلوور خارجی بگیر هم قرص هم پماد 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

آفت زدی رب انار بزن روش یا سرکه سیب قرقره کن یا جوش شیرین یه ذره بریز روش یا آبلیمو نمک قرقره کن 

میذونم همه اش دردناکه ولی کار سازه

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تبخال نیس زدم گوگل ـــــزدم تاوله ولی ننوشته بود چجوری درمان میشه

اسمش آفت دهانه قطره نستاتین هم خوبه ولی مزه زهرمار میده

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
اب نمکـ قرقره میکنم

آبلیمو یا سرکه سیب قاطیش کن رب انارم عالیه بزار روش یه کم میسوزونه ولی خوبه