2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسه بابا 😏هرسه شون مقصر بودن رومینا هم کم تقصیر کار نبود باباشم همینطور و اون پسره که باهاش فرار کرد بعضعیا غیرت حالا نمدونم جاهل یا واقعگرانه دارن ولی ب هر حال غیرتش اجازه نداده دختری ک سه روز تو خونه با پسر غریبه بوده رو دختر خودش بدونه در ضمن من دیگ حرفی ندارم از کسی هم دفاع نکردم چون تو این ماجرا همشون تقصیر داشتن 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
این روزا دیدن این فیلما  واقعا روحیه میخواد یه مدته اصلا نمیتونم ، با خودم می گفتم دو سه ساله ا ...

دلم یه خبر خوب ملی میخواد 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻

کاش پدر رومینا رو اعدامش میکردند تا بقیه ی پدرها دست از این کاراشون بردارند

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی