2777
2789

ادویه هاتی کاراواسه خورشتها وسالادعالیه

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرمه: نمک فلفل زردچوبه

قیمه: هل، دارچین، زعفرون، فلفل، زردچوبه

مرغ: هل، دارچین زعفرون، فلفل یا زردچوبه، فلفل، کاری

آبگوشت رو نمی‌دونم

لوبیاپلو دارچین، پودر گل محمدی، زعفرون

کتلت نمک فلفل زردچوبه

ماهی پودر سیر، پیاز، فلفل، زردچوبه، نمک، زعفرون، یه کوچولو گلپر

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
کدوماشون 

واسه همه خورشتها مخصوصاقرمه توادویه های پلویی دارچین محشرمیکنه مخصوصالوبیاپلو

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

برای ماکارونی و لازانیا و فست فودها : آویشن

برای مرغ : کاری ، چوب دارچین ، جوز هندی (همش باهم نه هاااا ، هر دفعه یکیشون رو بریز ببین باکدوم بیشتر میپسندی)

برای قیمه ، خورشت بادمجون ، قیمه بادمجون : چوب دارچین

برای کتلت : پودر سیر

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
سبزی‌های قورمه رو با کاری سرخ کنین محشر میشه 

تاجالا امتحان نکردم البته سرخش کردم .حالا یخش ک بازشد اول کاری میزنم تفت میدم بعدمیریزمش توظرف ک گوشت هست .امتحانش میکنم

تو کتلت سبزی خشک معطر بزن با پودر تخم گشنیز محشر میشه

تو قورمه سبزی هم نعنا خشک اخر سر بزن

بقیه غذاهام ادویه زردچوبه کاری فلفل قرمز همه میزنن دیگه تو مرغ سیر بزن

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

من تو همه غذاها فقط زردچوبه میریزم با فلفل سیاه و قرمز، فقط تو مرغ ادویه کاری هم اضافه میکنم. خورش کنگرم ادویه ۴۰ گیاه فوق العادش میکنه. 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی