2777
2789

خونه مادرشوهرم بوديم بعدش هندونه آورد واسه خواهرشوهرم و شوهرم گذاشت تو بشقاب برد به منم كفت گذاشتم رو اپن بردار خواستي

يا سر سفره مرتب به شوهرم ميگفت دو تا رون مرغ رو براي تو گذاشتم به من يه تعارف خشك و خالي هم نكرد يا دلستر رو به شوهرم گفت بردار بخور ولي من رو اصلا در نظر نگرفت

من خيلي ناراحتم خب هر جي باشه من مهمونم تو خونشون واقعا اذيت ميشم از رفتارشون چه واكنشي نشون بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که خیلی بده😢😢😭😭😭💔💔💔

باید با شوهری ازدواج میکردی که همه جوره پشتت بود حتی درموارد کوچکی مث تعارف کردن غذا،،

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

حق داری 

مادرشوهر همینه دیگه 

مادرشوهر منم اکثر اوقات به من و همسرم یه بشقاب میده حالا میدونه ما رومون نمیشه چند بار بکشیم همون یه بشقاب و دوتایی میخوریم خونشون اصلا سیر نمیشم

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

اینجور وقتا که به شوهرت غذا تعارف میکنه شوهرتم باید بگه بیا عزیزم تو هم ازاین غذا بردار تا مادرشوهرت خساب کار دستش بیاد  

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤