2777
2789
عنوان

گیر دادن یا ندادن

212 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها،من و شوهرم ی مشکل بزرگ داریم یعنی از نظر من بزرگه به نظرتون چه جوری حلش کنم؟ما جایی که شوهرم میخواد بره خیلی راحت میریم چون من ادم پایه ایم ولی خونه خواهرا و خونوادم که میخوایم بریم قبلش ی دعوای حسابی باید بکنیم بعد بریم به نظرتون من خیلی گیر میدم یا چه جوری رفتار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری کنار میای

کنار نمیام ...دعوا داریم 

چون مشکل ناباروری داره همسرم ...یکم ضعیفه ..دکتر گفته استرس سمه ...بخاطر همین سعی میکنم کوتاه بیام بزور

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
چه جوری کنار میای

باهمه فامیل همینجوره حتی خونه باباش

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مشکل منم هست  البته با فامیلای خودشم اینجوره

شما چطور کنار میاید 

چه بد،اخه اطرافیانم ابجیم اینا شوهراشون همه جا میرن فقط شوهر من تک شده🙁

دیگه چیکار میشه کرد 

بدبختی من اینه اگرم با دوستامون بریم بیرون تا رفتاری ازشون میبینه که با ما فرق دارن با اونا هم رفت و امد نمیکنه

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘