2777
2789
عنوان

عروسی بدون جشن و هیچی

3055 بازدید | 38 پست

بچه ها م ن کمتر از یکماهه نامزد کردم . نامزدم ۳۵ سال و من ۲۰. بعد من همون اول بهش گفتم بابام نمیتونه جهیزیه بده و نامزدم قبول کرد حالا اصرار داره زودتد عروسی کنیم بعد بهش میگم من دوس دارم لباس عروس بپوشم و ارایشگاه برم میگه خب برو ولی جشن نداشته باشیم و فقط دوتا خانواده خاهر و برادرای خودمون باشن و یه شام بخورن و تمام

بهش میگم یکسال نامزد بمونیم حداقل بتونم یه جهیزیه مختصر در حد سرویس چینی قابلمه ای بخرم فوری عصبانی میشه میگه من لنگ چارتا کاسه بشقاب تو نیستم منو مسخره کردی. 

معتادا نمیگیرن....هیشکی نگرفته ما که ندیدیم

وای چه حرفا فکرنمیکنی تفاوت سنی دارین هم درک نمیکنید فکراتو بکن قبل از اینکه بری زیریه سقف

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یکساله عقدم خونمونم اجاره کردیم و عروسی مون بود ولی کنسل شد الان تا آخر این ماه اگ تالار باز شه جشن میگیریم با مهمون کم اگ نشه میریم آرایشگاه و آتلیه و پدر ومادر میریم سر خونه زندگیمون. چون این کرونا چن سال هست نمیشه زندگیمون رو هوا بمونه. مگ وام ازدواج برنداشتین؟! بابای من با وام ازدواج و شیربها جهاز خریدیم خیلی هم خوب

عروسی خواهرمم همینجوری بود عقد و عروسی تو یع روز با جشن خانوادگی  البته جهیزیه داره .. چجوری ب ...

خودش داره همه چی. چندساله تنهایی زندگی می کنه

معتادا نمیگیرن....هیشکی نگرفته ما که ندیدیم

اتفاقن فکر خوبیه برو ارایشگاه لباس عروس بپوش و برو اتلیه عکس بگیر خیلی خوبه   خودتم از اول بهش گفتی که جهیزیه نمیبری پس همون چندتا دونرم نبر بزار همشوو خودش بخره   بخاطر چندتا دونه میخوای یسال نامزد بمونی بعدم سر کوفت بشنوی که یسال کشید اینا رو جور کنی بزار خودش بخره