2777
2789

ندیدم ادرس صفشو بزار 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من ندوس

اون و شاداب و چنتا دیگه انگار دارن با دستاشون پانتومیم اجرا میکنن

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدمش یکعالم هم فایلشو دانلود کردم اما نمیدونم چرا نمیتونم حرکاتشو اجرا کنم،   پشیمون شدم ازش خوب یاد نمیده  

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار... 

بد نیس ولی دیگه،خیلی تکراری شده خیلیا الان حرفه ای تر میرقصن من سوسن و نیوشا خانم رو دوس دارم

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
دیدمش یکعالم هم فایلشو دانلود کردم اما نمیدونم چرا نمیتونم حرکاتشو اجرا کنم،     پشیمون شد ...

من خودم این مدلی میرقصم ،میشه گفت دقیق مث اون میگم اگ خوبه برا عروسیم خودم یه چیزی طرح کنم همونو اجرا کنم😀

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
بد نیس ولی دیگه،خیلی تکراری شده خیلیا الان حرفه ای تر میرقصن من سوسن و نیوشا خانم رو دوس دارم

من نمیخوام تقلید کنم سبک رقص خودم اون شکلیه 😁

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
من خودم این مدلی میرقصم ،میشه گفت دقیق مث اون میگم اگ خوبه برا عروسیم خودم یه چیزی طرح کنم همونو اجر ...

من خودم اونو دوست ندارم، ولی تو میتونی با میمیک دلبرانه ت اون شب همون رقصو به بهترین نحو اجرا کنی

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار...