2777
2789
من خودم اونو دوست ندارم، ولی تو میتونی با میمیک دلبرانه ت اون شب همون رقصو به بهترین نحو اجرا کنی

مرسی🌹

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
من نمیخوام تقلید کنم سبک رقص خودم اون شکلیه 😁

آها 

بد نیس ولی اون دیگه زیادی انعطاف به خرج میده و حرکاتش تکراری ن اگه یه کم تنوع بده خوب میشه

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از رقصش خوشم نمیاد دوستان کسی کانالی پیجی چیزی سراغ داره ک رقصو قشنگ یاد بدن باهزینه هم باشه مهم ...

به یوتیوب سر بزن،هستن

آها  بد نیس ولی اون دیگه زیادی انعطاف به خرج میده و حرکاتش تکراری ن اگه یه کم تنوع بده خوب میش ...

اره خودمم موافقم،من نسبت به اون یکم ارومتر میرقصم😄

اره خودمم موافقم،من نسبت به اون یکم ارومتر میرقصم😄

مثلا ببین اون زیاد دستاشو باز میکنه یا زیاد کش پ قوس میاد واسه عروس اینا خوب نمیشه توی فییلم عروس بهتره سنگین و رنگین برقصه و بیشتر عشوه بیاد تا اینکه شلنگ تخته بندازه

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
مثلا ببین اون زیاد دستاشو باز میکنه یا زیاد کش پ قوس میاد واسه عروس اینا خوب نمیشه توی فییلم عروس به ...

خودمم از رقصم فیلم میگرم وقتی تمرین میکنم میبینم هرجا یکم  تند رقصیدم بد افتاده یا حرکات دستم و حتی نگاهم هرجا ایراد داره دیگ تکرار نمیکنم 😁 حواسم به همشون هس

مرسی از راهنمایی شما گلم😘