2777
2789
عنوان

عکس عروسیم لطفا حسود پلاستیکی نیاد😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 77 پست
منم میشه بگم عکس نتیه؟

اگ بگی میری جز حسودا

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون 

۳\۱۰

مال دیزاین عکس بود 😐😂😂😂

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍       ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓
وای عکسم لو رفته از کجا برداشتی ها؟😢

توهم زدی خاهر

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
عکس عروسیم‌حسودای پلاستیکی 

اینکه ممد صغراس

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اسی واسه هرکدوممون یکی از اون سکه ها رو بدی بعضی مشکلامون حل میشه😂به نظرتون این عکسا واقعین هست هموین عروسایی😎

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
اون  ۳\۱۰ مال دیزاین عکس بود 😐😂😂😂

ن از تو اینستا برواشتم

عکس سوم از ۱۰‌تا عکسه🤣

دیگه مطمئن شدم نتیه😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اینکه ممد صغراس

دیدی حسود پلاستیکی 

عروسیمه 

😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اسی واسه هرکدوممون یکی از اون سکه ها رو بدی بعضی مشکلامون حل میشه😂به نظرتون این عکسا واقعین هست همو ...

منم دقیقا میگم‌واقعا این‌ به خودش چی گفته

ایت همه به خودش آویزون‌کرده

ایی انقد از طلا بدم میاد😒😩

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من حسود شیشه ایم    

اوه تو از همه بدتری

اگ بگی میری جز حسودا

حسود نیستم ولی باور نمیشه😂

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍