2777
2789

مثلا مهمونی رفتن یا نرفتن,من گاهی وقتا تصمیم میگیرم مثلا فلان روز نرم خونه مادرشوهرم,بعد که خواهرشوهرام تماس میگیرن هم میگم ما امروز نمیایم بعد پشیمون میشم میگم کاش کارامو جور کرده بودم رفته بودم!

مادر دو فرشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خودم نیم درصد هم تاثیر دارن اونم اینه که میشنوم

طبق امضات

تو ۴هفته از کجا فهمیدی بچت دختر بوده ؟؟؟!!!!!

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
عزیزم مادر بزرگم همیشه میگفت دختر گرده مثل کف دست پسر درازه.... یکی از اشناها م میگفت از دکتر پرسی ...

بله😊

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

در برابر تصمیمات کوچیک مقاومت نمیکنم

چون تنش به وجود میاد. اونوقت وقتی برا تصمیمات بزرگتر مخالفت کنم، میگن همه ش ساز مخالفه.

البته من بیشتر شوهرم هی رو حرف اونا به عنوان حرف خودش اصرار می‌کنه.

ولی اینطوری، یه جا که برام خیلی مهم باشه بگم نه، دیگه به هیچ عنوان کوتاه نمیام، شوهرمم راحت تر راضی میشه

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
من شوهرم رو میتونم تا حدی راضی کنم

من به شوهرم میگم هرچی تو بگی اونم میگه نه تو بگو هر چی تو بگی این پروسه ادامه داره تا در نهایت من تصمیم بگیرم😂😂😂

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
در برابر تصمیمات کوچیک مقاومت نمیکنم چون تنش به وجود میاد. اونوقت وقتی برا تصمیمات بزرگتر مخالفت کن ...

صحبتتون برام مفید بود ,میدونید من در لحظه نمیدونم چی بگم

مادر دو فرشته