با شیوع ویروس کرونا قطعا همه ما دور خوراکیهای بازاری رو خط کشیدیم مخصوصا خوراکیهایی که قابلیت گرم شدن مجدد توی خونه رو ندارن اینه که من ماه هاست خودم برای بچم بستنی درست میکنم خیلی خیلی عالی میشه به مراتب بهتر از بستنی سنتی های بیرون😋
پس باهام همراه باشید و اگر خواستید از دستورم استفاده کنید
۴ لیوان شیر رو بذارید جوش بیاد👇🏻

وقتی به جوش اومد حرارت رو ملایم کنید و ۲ لیوان شکر رو با ۱ قاشق مربا خوری ثعلب قاطی کنید و طی چند مرحله به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حل بشن👇🏻

وقتی شکر حل شد زعفرون که خیلی غلیظ دم کردید رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید👇🏻

بعد از اضافه کردن شکر و ثعلب یکی دو دقیقه که قل زد از روی حرارت بردارید توی یه کاسه یخ بریزید و قابلمه رو توی یخ قرار بدید و تندتند هم بزنید تا خنک و غلیظ بشه👇🏻

وقتی خنک شد ۱ چهارم لیوان گلاب اضافه کنید و هم بزنید و بستنی رو توی یه ظرف فلزی منتقل کنید و بذارید فریزر من از ظرف استیل استفاده میکنم👇🏻

وقتی ظرف بستنی رو توی فریزر گذاشتید ساعت رو نگاه کنید و نیم ساعت بعدش خارج کنید هم بزنید و دوباره بذارید فریزر این کار رو ۵ بار با فاصله نیم ساعت انجام بدید اولش بستنی شله اما هر بار که بیرون میارید سفت تر شده
بعدش توی یه ظرف با سطح صاف پلاستیک بندازید و نصف یه خامه صبحانه رو به صورت یک لایه نازک پهن کنیدو بذارید فریزر تا یخ بزنه👇🏻

بار پنجم که بستنی رو برای هم زدن از فریزر خارج میکنید خامه یخ زده رو خرد کنید و بهش اضافه کنید 👇🏻

حالا دیگه بستنی شما آماده است باید بذارید ۴ ساعت توی فریزر بمونه بعدش سرو کنید و نوش جان کنید 👇🏻

نوش جان💕