2777
2789
عنوان

بستنی سنتی با خاله marzi 😁😋😁

17304 بازدید | 238 پست

با شیوع ویروس کرونا قطعا همه ما دور خوراکی‌های بازاری رو خط کشیدیم مخصوصا خوراکیهایی که قابلیت گرم شدن مجدد توی خونه رو ندارن اینه که من ماه هاست خودم برای بچم بستنی درست میکنم خیلی خیلی عالی میشه به مراتب بهتر از بستنی سنتی های بیرون😋

پس باهام همراه باشید و اگر خواستید از دستورم استفاده کنید

۴ لیوان شیر رو بذارید جوش بیاد⁦👇🏻⁩

وقتی به جوش اومد حرارت رو ملایم کنید و ۲ لیوان شکر رو با ۱ قاشق مربا خوری ثعلب قاطی کنید و طی چند مرحله به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حل بشن⁦👇🏻⁩

وقتی شکر حل شد زعفرون که خیلی غلیظ دم کردید رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید👇🏻⁩

بعد از اضافه کردن شکر و ثعلب یکی دو دقیقه که قل زد از روی حرارت بردارید توی یه کاسه یخ بریزید و قابلمه رو توی یخ قرار بدید و تندتند هم بزنید تا خنک و غلیظ بشه👇🏻⁩

وقتی خنک شد ۱ چهارم لیوان گلاب اضافه کنید و هم بزنید و بستنی رو توی یه ظرف فلزی منتقل کنید و بذارید فریزر من از ظرف استیل استفاده میکنم⁦👇🏻⁩

وقتی ظرف بستنی رو توی فریزر گذاشتید ساعت رو نگاه کنید و نیم ساعت بعدش خارج کنید هم بزنید و دوباره بذارید فریزر این کار رو ۵ بار با فاصله نیم ساعت انجام بدید اولش بستنی شله اما هر بار که بیرون میارید سفت تر شده

بعدش توی یه ظرف با سطح صاف پلاستیک بندازید و نصف یه خامه صبحانه رو به صورت یک لایه نازک پهن کنید⁦و بذارید فریزر تا یخ بزنه👇🏻⁩

بار پنجم که بستنی رو برای هم زدن از فریزر خارج میکنید خامه یخ زده رو خرد کنید و بهش اضافه کنید ⁦👇🏻⁩

حالا دیگه بستنی شما آماده است باید بذارید ۴ ساعت توی فریزر بمونه بعدش سرو کنید و نوش جان کنید ⁦👇🏻⁩

نوش جان💕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

دخترت چطوره خدا بیشترش کنه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نکته ها ⁦👆🏻⁩⁦👆🏻⁩⁦👆🏻⁩⁦👆🏻⁩⁦👆🏻⁩

نکته اول:اگر شکرتون بیشتر از حد مجاز باشه بستنی حالت کش دار و لطیف پیدا نمیکنه و یخ زده میشه به ازای هر لیوان سر پُر شیر شما نصف لیوان شکر لازم دارید

نکته دوم:ثعلب باید تازه باشه و اصلا بیشتر از مقدار دستور استفاده نکنید مقدار زیاد ثعلب بستنی رو خیلی ژله ای می‌کنه هر لیوان شیر نصف قاشق چایخوری ثعلب نیاز داره برای همین دستور ما با ۴ لیوان شیر ۱ قاشق مربا خوری ثعلب داره که معادل ۴ نیم قاشق چایخوری میشه

نکته سوم:۵ مرحله هم زدن بستنی با فاصله نیم ساعتم خیلی مهمه و اگر این کارو نکنید بستنی کش نمیاد و سفت و یخ زده میشه

نکته چهارم: بستنی بعد از به زدن کمرنگ تر میشه پس زعفرون رو زیاد بریزید

نکته پنجم:برای خامه یخ زده توی بستنی حتما باید از خامه صبحانه استفاده کنید خامه قنادی یا مینارین به اون شکلی که می‌خوایم یخ نمیزنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون بابت عکسا و توضیح  امروز عصر درست میکنم

نوش جان 💕

حتما مقدار مواد و نکته ها رو رعایت کنید تا بستنی توت عالی در بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35