2777
2789

من ۱۹هفته و ۲روز هستم  

مشکلم اینه که تو طول روز حرکت دخترم رو حس نمیکنم و شب موقع خواب فقط تکون میخوره تو طول روز هم بعظی وقت ها که دراز میکشم تکون میخوره 

شماها چطوری بودید ؟

الان چقدر باید تکون بخوره ؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
فکر میکنم طبیعیه منم هفته ۲۰ ام، فقط وقتی دراز بکشم متوجه میشم

بعد تکوناش چه جوریه ؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش.هنوز خیلی کوچیکه که بخوای همیشه حرکتاشو حس کنی. منم همین طوریم. سر بچه اولم تا بیست و ی ...

من تازه این هفته دارم حس میکنم حرکت هاش رو 

دیشب خیلی تکون میخورد موقع خوابم 

روز قبلش هم بعد از ظهر که خوابیده بودم یها یخورده پایین تر از نافم یچیزی محکم خورد به شکمم  که یهو ترسیدم 

در حد نبض زدنه، خیلییی کم 

خوبه انشاالله که صحسح وسالم بغلش کنی

من این بارداریم از هفده هفته حرکتشو حس میکنم.ولی خیلی ضعیف بود.تازه داره قوی میشه دخترم     ...

منم قبل این هفته یچیزای حس میکردم که بعدش هم تیر میکشید دلم رفتم دکتر گفت سیروکسم رو مرزه و نباید کوتاه تر بشه و وقتی بهش گفتم دردام رو گفت مال همین سیروکس هستش شیاف داد که تیر کشیدن ها خیلی کم شد گاهی هست که اونم میگن عادیه برای همین دیگه اون چیزای کع قبلش حس میکردم رو نادیده گرفتم گفتم شاید فقط همون درد بوده من اشتباه فکر میکردم

عزیزم تا بیست و دو هفته کاملا طبیعیه اصلا الانم که تکوناشو حس نکردی عین خیالتم نباشه

ممنونم

منم قبل این هفته یچیزای حس میکردم که بعدش هم تیر میکشید دلم رفتم دکتر گفت سیروکسم رو مرزه و نباید کو ...

نه درد نداره تکوناش.

خیلی مواظب باش چون سرویکست کوتاهه.

بیشتر استراحت کن.

ان شالله نی نیت سالم بیاد بغلت.

نه درد نداره تکوناش. خیلی مواظب باش چون سرویکست کوتاهه. بیشتر استراحت کن. ان شالله نی نیت سالم بی ...

الان چند روزه تو خونه فقط خوابیدم  

ممنونم عزیزم 

وهمچنین