2777
2789
عنوان

شوهر بيشعور من

1564 بازدید | 117 پست

سلام خيلي دلم گرفته نتونسم بخابم 

سال اول زندگي مشتركمونه جديدا شوهرم يجوري شده انگار از خودش درومده و خرش از پل گذشته در كنار محبت هايي ك داره خيلي حرفاي ناراحت كننده اي ميزنه انگار دسش روم داره باز ميشه و ديشب بمن ميگ جدي سر ي موضوعي 

ميام چك و لقديت ميكنم 

حس ادماي بي ارزش و دارم و ريختم تو خودمو و فقط قيافه گرفتم چيكار كنم خيلي بد برخورد ميكنه و پر توقعه فقط فك ميكنه حق با خودشه تازه بجاي شرمندگي اونم تو قيافس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووووف،عین شوهر من،خودش حرفشو میزنه بعد قیافه میگیره و قهر میکنه،منم میگم زمونه عوض شده قبلاً دخترا قهر میکردن،حالا پسرا ناز کش میخوان..

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
اووووف،عین شوهر من،خودش حرفشو میزنه بعد قیافه میگیره و قهر میکنه،منم میگم زمونه عوض شده قبلاً دخترا ...

اصلا اصابم بهم ريختس چقد عوضي ك انقد ميتونه سرد برخورد كنه 

بعني چي

یعنی داره دلتو خالی میکنه 

عزیزم مملکت گل وبلبل اعصاب برای کی گذاشته؟ 

فشار اقتصادی مردارو دیونه کرده.... 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

تا هنوز اول ازدواجی ی کار کن ک اون زیردستت باشه ن تو،خیلی خودتو سرسنگین بگیر و باهاش قهر کن و بگو ک ناراحتی از این رفتارش

منم تازه ازدواج کردم متاسفانه خیلی به شوهرم رو دادم از اولش،دیگ اینقد پرو شده بود ک یه روز از خونه منو کرد بیرون😑

این جنس موجودات به خاطر زور و بازوشون فک میکتن از دماغ فیل افتادن.فک میکنن خدا دنیا را برا اونا ساخته. هر وقت کم میارن از زورشون استفاده میکنن بع جای عقلشون. مجبور نیستی با همچین موجوداتی زیاد کل کل کنی. دیدی داره بحث میکنه بگو تو راست میگی. تو خوبی. ولش کن.