2777
2789
عنوان

شوهر بيشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 117 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید قلقش بیاد دستت من بعد از 5 سال زندگی تازه 7 ماهه که یکم تونستم ادمش کنم باید با مشاوره مشورت کن ...

پس اونا چرا نميرن دنبال راه حل و كمك ب زندگي شون از اين خودخواهيشون حالم داره بهم ميخوره

ببین اوایل زندگی همینه چون شما از دوتا خانواده مختلف با طرز فکر و عقاید مختلف رفتین زیر یه سقف مطمئن باش بعد از دو سه سال اوضاع بهتر میشه البته باید صبر هم داشته باشی و زود از کوره در نری باید کم کم قلقشو بدست بیاری خیلی سخته ولی شدنیه من اینو به یکی از دوستام هم گفتم اون میگفت نه نمیشه فایده نداره تو دیگه خیلی صبوری و... ولی الان خداروشکر زندگیش خیلی بهتر شده 

این نیز بگذرد...                                   
خب الان چيكار كنم تو قيافه بمونم جواب تماسشو چجوري بدم از اين ناراحتم ك پرو پرو شبو اومده پشتم خوابي ...

گفتم که اون همیشه حس میکنه حق با خودش پس تو با قیافه گرفتن فقط اعصاب خودت بهم میریزی اصلا قهر نکن فقط چندروز خیلی باهاش بگو بخند نکن خودش نرم میشه

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
پس اونا چرا نميرن دنبال راه حل و كمك ب زندگي شون از اين خودخواهيشون حالم داره بهم ميخوره

اونا که تو زندگیشون مشکل ندارن ما داریم ازشون بپرسی میگه ما که مشکلی نداریم مشاوره و تینا هم اصلا قبول ندارن 

ببین اوایل زندگی همینه چون شما از دوتا خانواده مختلف با طرز فکر و عقاید مختلف رفتین زیر یه سقف مطمئن ...

اخه اين قلق نيس هرچي از دهنش در مياد ميگ و حد و حدود رعايت نميكنه ميخام كاري كنم سري اخرش بشه بخودش اجازه اين كارو ميده چون بار چندمه و مفصل در موردش صحبت كرديم اما زد زيرش ولي نميدونم چطور حالشو بگيرم

خب الان چيكار كنم تو قيافه بمونم جواب تماسشو چجوري بدم از اين ناراحتم ك پرو پرو شبو اومده پشتم خوابي ...

سخت گیری کن جواب تماسشم نده باهاش حرف نزن تا بفهمه اشتباهشو اگر از اول رو بدی دیگه تا آخر باید بکشی

پیشت نمیومد بهتر بود؟جاشو جدا میکرد ناراحت تر نمیشدی؟

براي اينكه مسافرت بوديم با خانوادم اونا جامونو انداختن اتاق خيلي راحت ميتونس باهام حرف بزنه