2777
2789
هرکی نفهمید چی گفت لایک کنه

میگه خواهرشوهرمادرشوهروپدرشوهر اومدن خونمون چند روز افطاری خواهرشوهرم دو روعه جلوم تعریفمو میکنه پشتم یه چی دیگه عفریته خانم با خواهراش رفتند باغ به من نگفتن. ایشالله خوبیم اونارو بگیره 

البته جمله ی آخرو خودم گفتم پیاز داغشو زیاد کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه خواهرشوهرمادرشوهروپدرشوهر اومدن خونمون چند روز افطاری خواهرشوهرم دو روعه جلوم تعریفمو میکنه پشت ...

عاشق پیاز داغه شدم حرف دل منم بود😉😉😉😉

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
میگه خواهرشوهرمادرشوهروپدرشوهر اومدن خونمون چند روز افطاری خواهرشوهرم دو روعه جلوم تعریفمو میکنه پشت ...

خب مگه قرارع ادم با خواهراش هرجا میره زن داداششم ببره مگ ...شاید میخاسته تنها باشن 

نریزین سرم من خودم خواهرشوهر نیستم زنداداشم

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒
کااااااررررر؟؟؟؟!!!!! خدا آقاتو حفظ کنه سحری میخوردن تا شیش بیدار ، خواب تا شیش ۷غروب  غروبم ...

من وقتی مجرد بودم بابرادرم وخانومش زندگی میکردم ولی از عروس انتظاری نداشتم ماه رمضان لااقل خودم اشپزی میکردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
این چیزی نیست من انقدر به خواهر شوهرام محبت کردم بعد یکیشون گفته بود سیزده بدر منو ببرن با خودشون ای ...

من دیگه کرکمم حسابشون نمیکنم 

خیلی بهم فشار اومده 

همین آشغال ،شوهرش رفت کربلا ک همون ب کمرش بزنه ، ۱ ماه زنش ک خواهر شوهر من باشه خونمون بود ک گه خانوم تنها نباسه

خدا لعنتشون کنه، ایشالا بعشون گه بشه اون مهمونی و بفهمن دل شکستن چقدر بده

بیخیال بابا

من باشوهرم میخواستم برم دور. دور به خواهرشوهرام گفتم شما هم بیاید خلاصه رفتیم گشتیم 

فرداش خواهرشوهر بزرگه اومد دنبال آبجیش رفتن خرید فردا دیگشم رفتن باغ به منم تعارف نکردن 

اما من حرص نخوردم چون فقط خودمو پیر میکنم

خب مگه قرارع ادم با خواهراش هرجا میره زن داداششم ببره مگ ...شاید میخاسته تنها باشن  نریزین ...

خب بنده خدا ناراحته 

میگه به من گفته بود بریم باغ خبرت میکنم اما خبر نکرد هیچچچچچچ با زبون بی زبونی گفت نیا

خب مگه قرارع ادم با خواهراش هرجا میره زن داداششم ببره مگ ...شاید میخاسته تنها باشن  نریزین ...

ا ن بابا ، چطور همه دوره همی هاشون خونه من! از بیمارستان اومدناشون خونه من، خودش بیتد دکتر محلمون بیاد خونه من منم اسنپ بگیرم حتی دخترشم با اسنپ بیارم خونمون ، چطور شوهرش بره سفر آبجاش میشن گند میاد اینجا میگه زن داداش، بعدم من چون تک فرذندم اینارو خیلی محبت کردم ،خیلی، انقدری ک بگم ، همه میگید خاک بر سرت

خب بنده خدا ناراحته  میگه به من گفته بود بریم باغ خبرت میکنم اما خبر نکرد هیچچچچچچ با زبون بی ...

ب خدا واگذارشون کردم امشب، خیلی دلمو شکوندن خیلی 

هر کدوم حوصلشون سر میره اینجان ، اون یکی خواهر شوهرم کرجه، پسرو عروسش برا ارشد اومدن امتحان بدن ، ۲ روز در بهترین وضعیت مهمون داریشونو کردم ک آب تو دلشون تکووون نخوره ، اونم ی گه