2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ منطقی مغز ۶ ماه زمان می خواد تا یکی رو به طور کامل ببخشه بعد ۶ ماه آره گلم صاف میشه باور کن ...

عزیزم یکم که نه اونا اخلاقشونه وقتی با یکی جور میشن میخان جونشونو بدن وقتی هم با یکی بد میشن میحان طرفو بکشن

بله عزیزم... اون حرکتش خیلی زشت بوده

خدا وکیلی سه تا خواهر یتیم داشت ساک ساک لباسهای نونو براش میدادم ببره میگفت ابجیم داغ یه عروسک مونده تودلش براش عروسک گرفتم خیلی چیزای دیگه برای جاهازشون کمک کردم برای سیسمونیشون کمک کردم  برای خرج خونش به زن برادرم کمک کردم از اساس خونه مایحتاج خونه خدا گواه تا لباس زیرشو براش میگرفتم حالا سهم پدرو که بردن خوردن نرفتم شکایت کنم هار شدن 

شما چرا خودتو ناراحت میکنی کار اشتباهو اون کرده

بعدشم شرایط عادی نبوده بالاخره داغ دارید نمیشه اینجور موقع ها خیلی رو ثبات اخلاقی طرف حساب کرد

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
شما چرا خودتو ناراحت میکنی کار اشتباهو اون کرده بعدشم شرایط عادی نبوده بالاخره داغ دارید نمیشه اینج ...

بخدا چهل روزه خودم خون دارم گریه میکنم برادرم بوده   از شوهر اول مادرم که مادر همینا اومده زندگیشو صاحب شده بچشو ازش گرفته دا اشم وقتی کمی بزرگ شد از دست زن باباش فرار کرد اومد پیش مادرم  پدرم هم قبولش نکرد ایقدر دلم برای داداشم میسوزه برای سختیهاش 

بخدا چهل روزه خودم خون دارم گریه میکنم برادرم بوده   از شوهر اول مادرم که مادر همینا اومده زندگ ...

عزیزم درک میکنم

نمیشه گفت ناراحت نباش ولی دیگه رفتنش دست شما نبوده

قسمتش این بوده

خدا برادرتو بیامرزه 

به شما هم صبر بده این روز های بد بگذره

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜