2777
2789

نمیدونم هنوزم میای سایت یا نه

الان داشتم تاپیکای بارداری با ای یو ای رو میخوندم

چقد خوشحال شده بودید که بعداز چندین سال باردار  شدی و با اصرار شوهرت بیبی چک گذاشتی و‌مثبت شده بود چقد خوشحال شدم، بعد رفتم تو تاپیکای شخصیت فهمیدم ۲۶هفته بچتو از دست دادی

و چقدر ناراحت تر شدم که شوهرتو چندماه بعد از دست دادی...الان خیلی ناراحتم

الان در چه حالی؟نتونستم تاپیک نزنم خیلی ناراحت شدم خدامیدونه چقدر...با خوشحالیت خوشحال شدم و با ناراحتیت ناراحت.خدایا حکمتتو شکر

@مربی زبان

کاربری ۹۷،مدتی نبودم تو سایت دلم برا دوستام تنگ‌شده ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

ممنونم که به فکرم بودی

این هم سرنوشت تلخ منه😔

الان راضی ام همه اون دردهای بارداری و سقط و زایمان و عوارض داروها رو تحمل کنم ولی فقط شوهرم کنارم باشه😭زندگی خیلی به من بدهکاره😭😭

خدا خانوادت رو برات حفظ کنه و همیشه شاد و سلامت باشی

راستی من با آی یو آی باردار نشده بودم، ماه بعدش عکس رنگی گرفتم و همون ماه طبیعی باردار شدم که قلبش تشکیل نشد(بارداری دوم)

اونی که تو ۲۶ هفته از دست دادم رو با آی وی اف باردار شده بودم😔چه استرسی جفتمون داشتیم روز آزمایش! از استرس هیچکدوم نمیتونستیم از جامون پاشیم و جواب رو بگیریم😔😔

ای خدا

یادش بخیر

راستی من با آی یو آی باردار نشده بودم، ماه بعدش عکس رنگی گرفتم و همون ماه طبیعی باردار شدم که قلبش ت ...

سلام عزیزدلم بمیرم برا دلت

چقد سختی کشیدی خیییلی غم بزرگیه

فکرکردم طبیعی باردار شده بودی

ولی حکمت این‌بوده که خدا نخواسته یه بچه رو‌دست تنها بزرگ کنی حداقلش اینه که این همه سختی رو فقط خودت متحمل شدی و اون بچه نموند که سختی بکشه

از خدا برات بهترینارو‌میخوام 

کاربری ۹۷،مدتی نبودم تو سایت دلم برا دوستام تنگ‌شده ♥️