من رفته بودم خونه مادربزرگم تو دهات تالشه بعد صبح که بیدار شدم تو رختخواب سوسک مرده بود ده بار دست کشیدم توموهام و لباسام😱
مهربان که باشیم چشمهایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان میکندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی مهربان باشیم…
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
وای اسی درکت میکنم من ی بار خواب بودم دیدم ی چیزی رو پام دار را میره خودمم کامل بیدار نشده بودم یهو ب خودم اومدم از خواب پریدم پاشدم چراغو روشن کردم دیدم ی تکه کارتون افتاده رو پتو گفتم اه حتما این کارتون افتاده بوده رو پام میخواستم برگردم چراغو خ کنم دیدم اون تکه کارتون پرید نگو ملخ بوده پنجره رو یادم رفته بود ببندم اومده بودم تو ینی چنان جیغی زدم ک نگو و نپرس 😫
وای اسی درکت میکنم من ی بار خواب بودم دیدم ی چیزی رو پام دار را میره خودمم کامل بیدار نشده بودم یهو ...
وای منم از ملخ خیلی میترسم اما یه بار با دمپایی پا گذاشتم روش چنان قرچی صدا داد اون دمپایی ها رو انداختم انقدر ازش میترسم پاهاش خیلی زشتن
مهربان که باشیم چشمهایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان میکندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی مهربان باشیم…