2777
2789
عنوان

کیا مثل من از سوسک میترسن؟؟من بخاطر دخترم یه سوسک با دستم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفته بودم خونه مادربزرگم تو دهات  تالشه بعد صبح که بیدار شدم تو رختخواب سوسک مرده بود ده بار دست کشیدم توموهام و لباسام😱 

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…
من سوسک و مارمولک رو میکشم و با دست میندازم دور ، البته وسواسم بعدش الکل به دستم میزنم و میشورم

منم از سوسک اصلا نمیترسم ولی از مارمولکو قورباغه خیلی میترسم

دردم از یار است و درمان نیز هم
من وحشتناک تر پیش اومد برام ی موجود ریز داشت رو گوشی راه میرفت اومدم برم دستمال بیارم بگیرم پرت شد م ...

باورت میشه من اصلا ی هیییچ عنوان نمیتونم حتی عکس سوسک هم تو گوشی ببینم میزنم خوردش میکنم

قطعش کن 😂😂😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
وااای خیلی بددددن    

اره حالا بچمم بغلم بود یه جیغ کشیدم شوهرمم ریلکس داشت نگاش میکرد میگفت اومده تورو بخوره☹خیلی چندشناکه 😣

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

من سوسک ببینم کل بدنم میارزه و مور مور میشم. نمیدونم چرا. ولی وحشتناک جیغ میزدم. الان یخاطر دخترم جل ...

دخترمم مثل من ترسو شده میبینه من جییغ میزنم اونم جییغ میزنه

وای اسی درکت میکنم من ی بار خواب بودم دیدم ی چیزی رو پام دار را میره خودمم کامل بیدار نشده بودم یهو ب خودم اومدم از خواب پریدم پاشدم چراغو روشن کردم دیدم ی تکه کارتون افتاده رو پتو گفتم اه حتما این کارتون افتاده بوده رو پام میخواستم برگردم چراغو خ کنم دیدم اون تکه کارتون پرید نگو ملخ بوده پنجره رو یادم رفته بود ببندم اومده بودم تو ینی چنان جیغی زدم ک نگو و نپرس 😫

وای اسی درکت میکنم من ی بار خواب بودم دیدم ی چیزی رو پام دار را میره خودمم کامل بیدار نشده بودم یهو ...

وای منم از ملخ خیلی میترسم اما یه بار با دمپایی پا گذاشتم روش چنان قرچی صدا داد اون دمپایی ها رو انداختم انقدر ازش میترسم پاهاش خیلی زشتن

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…
اره حالا بچمم بغلم بود یه جیغ کشیدم شوهرمم ریلکس داشت نگاش میکرد میگفت اومده تورو بخوره☹خیلی چندشناک ...

شوهر منم بعضی وقتا نمیاد بکششون میگه خودت بزن ترست بریزه 

ولی من عمرااا بزنم