2821
2789
عنوان

از فیلمای عروسی بگید 😂😂

188 بازدید | 23 پست

خودتون تو فیلمای عروسی بقیه چطوری بودین 

خنده دار سوتی رقصیدنا 

غیبتام بگید پذیرام 😂😂

خودمم میگم سوتی زیاد دادم 😁😁😁

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خواهرم تو عروسی پسرخاله ام با ی عالم سبیل نشسته تازه کرمم زده با رژ لب قرمز😂😂😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

فیلم های عروسی قدیمی خیلی خنده داره 

کلا تم و فضاش خندست😂

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

یکی از فامیلامون اصلااااا رقص بلد نیس بعد موقع رقص مردامون داشتن میرقصیدن اینم جوگیر میشه میپره وسط ی کم خودشو الکی پیچ و تاب داد یعو خورد زمین😓😓

منم بالاخره ی روزی♥️مامان♥️میشم 👶میشه یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستی؟دعای نینی سایتیا گیراسمن ایمان دارم ک یه روز این همه درد و رنج و ناامیدی تموم میشه و منم میشم یه مادر
من نوجوون بودم فیلم هندی زیاد میدیدم بعد رقصاشونو تو عروسیامون پیاده میکردم😖😖😖😖

فیلماش موجوده؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

کلا تو فیلم خواهرم نیستم فقط یه جا انگشتم هست اونم دارم بادوم تزئینی سفره عقدو انگشت میزنم ببینم واقعیه یا نه😆😆

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اااه چرا یادم انداختی😫

اه ببخشید ولی بگو ببینم 😂

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

افرین ب اعتماد ب نفست 😂

دور ستون میچرخیدی؟؟😂 

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
خواهرم تو عروسی پسرخاله ام با ی عالم سبیل نشسته تازه کرمم زده با رژ لب قرمز😂😂😂

فقط سیبیل 😂😂😂😂😂

کلا تو فیلم خواهرم نیستم فقط یه جا انگشتم هست اونم دارم بادوم تزئینی سفره عقدو انگشت میزنم ببینم واق ...

کوچولو بودی 

دور ستون میچرخیدی؟؟😂 

رقص میله 😁

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز