2777
2789
عنوان

داستان زندگی واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 4674 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی قشنگ بود خدا ببخشه و بیامرزتشون🙌🏻 لطفا هروقت داستان میزاری منم تگ کن

عزیزم دوتا از داستان هامو گذاشتم اینستا دوس داری بیا بخون این آیدی منه 

ta_ha4394

من الان سرگذشت زندگی ننه گل و خوندم خدا رحمتشون کنه. با قلم روان و فضاسازی مناسب خواننده می تونست ا ...

ta_ha4394

خواهش مبکنم گلم منکه خیلی خوشم اومد نوشتن مطلب واقعا هنر میخاد ما نمیتونیم یه مشگل کوچیکمونو توسایت ...

ta_ha4394

عزیزم دوتا از داستان هامو گذاشتم اینستا دوس داری بیا بخون این آیدی منه  ta_ha4394

مرسی عزیزدلم♥️♥️

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

عالی بود عزیزم دلم برا ننه گلی و دل افروز و حسین اصلا همشون سوخت..خدا رحمتشون کنه..زندگیای قدیم اکثرا سخت بودن..داستان گذاشتی تگم کن..داستانایی که اینستا گذاشتی هم میخونم انشالله..بازم ممنون

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
مرسی که وقت گذاشتی عزیزم 😘😘😘

من ممنونم از شما بابت داستان قشنگت😘😘

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍