2777
2789

دوستان بچه تو شکمم رو گفتن بند نافش تک شریانه کسی تاحالا تجربه داشته یا اطرافیانش کسی اینطور بوده باشه خواهش میکنم جواب بدین اگه همچین موردی بوده چقدر ممکنه بچه با مشکل بدنیا بیاد

اصلا نترس من یکی از قل هام تک شریانی بود شکر خدا هیچ مشکلی نداشت فقط وقتی به دنیا اومد خیلی خیلی ضعیف بود مثل بچه گنجشک ولی الان ماشالله بزرگتر از اون داداششه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نترس من یکی از قل هام تک شریانی بود شکر خدا هیچ مشکلی نداشت فقط وقتی به دنیا اومد خیلی خیلی ضعی ...

توی بارداری اکو قلب هم رفتی یانه...... امروز دکتربهم گفت بچه که بدنیا بیاد ممکنه بررسی کنن برای کلیه هاش چون ممکنه توی تک شریانی کلیه بچه خوب رشد نکنه البته متخصص نبود برای دل‌درد رفته بودم دکتر عمومی... دکتر خودمم ک گفته برم اکو قلب ولی تو این اوضاع کرونا میترسم بیست وهفت هفته یک سونو گرافی رفتم گفت رشدش نرمال یک کیلو صد بود شما از وزن نی نی هاتون توی سونوگرافی یادتونه

اصلا نترس من یکی از قل هام تک شریانی بود شکر خدا هیچ مشکلی نداشت فقط وقتی به دنیا اومد خیلی خیلی ضعی ...

خداروشکر که سالم بودن میشه جواب سوالات مو بدین 

توی بارداری اکو قلب هم رفتی یانه...... امروز دکتربهم گفت بچه که بدنیا بیاد ممکنه بررسی کنن برای کلیه ...

حالا محض احتیاط اکو قلب برو چون من رفتم البته ببین دکترت چی میگه اصلاهم نترس اینا چرت وپرتای این دکترای بیشعوره خدا میدونه من چقدر ترسیدم دوم اینکه به منم گفتن حتی سونوگرافی رنگی وسه بعدیم برم اما من توکل کردم ونرفتم هیچ اتفاقیم نیفتاده قرانا ختم کن چند بار یه چیزیم برااینکه خیالت راحت بشه نذر کن انشالله عزیزم سلامت بدنیا میاد🌹

میشه بگین بچه تون سالم بدنیا اومد وضعیتش چطور بود بمنم گفتن تک شریانه و هنوز اکو و امینو ندادم

سلام عزیزم آره بدنیا آمده سه ماهشه خداروشکر مشکلی نداره سالم سالمه.. الکی نگران نباش بقیه نی نی ها دوتا رگ داره بند نافشون اما اون دوتا  رگ باریک تره   نی نی های ما که یک رگ داره بند نافشون کلفت تره کار اون دوتا رو میکنه... فقط به خودت برس عزیزم مغزیجات یسره بخور.. سویق گندم وسنجد وجو هم بخر مخلوط کن هر روز سه تا قاشق بریز تو شیر بخور واسه خون رسانی به بچه خوبه