2777
2789
عنوان

آیدا هستم: زنی که شوهرش را زخمی کرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 57 پست
چرا عین ادم باهم حرف نمیرنید مشکلات هم رو بگید

به خدا ....همیشه میگم بیا بشین حرف بزنیم...یه کم گفتمان و یاد بگیریم....خیر سرمون اون دکترا داره من فوق لیسانس ....باور کن خیلی زود از کوره در میره...و خیلی راحت توهین می‌کنه... سر بهانه‌های الکی میپره  به آدم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
ای ول براش میزنم...همش میگه هیچ جا نمی‌تونم برم همه میفهمن زنم من و زده😄

عوض گله نداره...چطور اونا میتونن یه جنس لطیف و ظریف رو بزنن اونوقت خودشون واسه دو تا خراش عزا میگیرن؟!😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزنه خواهرم کتک میزنه...

الهی نمیدونستم خدا کنه خوب بشه همش قربون صدقت بره عزیز😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
سلام بر تو ای انتقام گیرنده🤣🌻🍃

سلام فرزندم😄😎

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
الهی نمیدونستم خدا کنه خوب بشه همش قربون صدقت بره عزیز😊

فدای تو عزیزم... خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ...ناخونای منم کنترل کنه

عوض گله نداره...چطور اونا میتونن یه جنس لطیف و ظریف رو بزنن اونوقت خودشون واسه دو تا خراش عزا میگیرن ...

دقیقا... 

فدای تو عزیزم... خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ...ناخونای منم کنترل کنه

الهی امین😆

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
پس بزار ننه ش ببينه ! چيزى كه عوض داره گله نداره

اخه مادرش شوخی‌بردار نیس لامصب تا سال‌ها زندگی رو به کامت تلخ می‌کنه

اخه مادرش شوخی‌بردار نیس لامصب تا سال‌ها زندگی رو به کامت تلخ می‌کنه

خوب مادرش نميدونه وليعهد ش دست بزن داره؟

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
سلام بر منتقم کرار😁

😄😄😄😄 شرمنده نکنین دوستان....من متعلق به مردمم

خوب مادرش نميدونه وليعهد ش دست بزن داره؟

بفهمه هم زیر بار نمیره....میگه تقصیر آیدا بوده

حالا اگه میگف شوهرم چنگم انداخته میگفتن دستاش قلم بشه ناخناش بشکنه و فلان و بسار😐 الان همه میگن دم ...

فک میکنی اون نمیزنه! 

بفهمه هم زیر بار نمیره....میگه تقصیر آیدا بوده

عجب زنيه!!!

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»