2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

197 بازدید | 17 پست

بچه ها من پریودی منظمی ندارم. یه وقتایی حتی تا ۷ یا ه۸ روز هم عقب میندازم. ولی این ماه سر تاریخش علائم پریودی داشتم ولی الان ۹ روزه خبری نشده علائم هم از بین رفته یه چند باری سر گیجه های کوتاهی داشتم. دیروز بی بی چک زدم منفی بود ولی دو ساعت بعد یه علامت خیلی کمرنگ افتاده بود به نظر شما حاملم. دخترم یک سال و ۶ ماهشه شیر مادر میدمش 

فک نکنم حامله ای حالا برو یه ازمایش بده 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا به بی بی چک اعتقادی ندارم سر دوتا بچه هام منفی نشون داد ولی باردار بودم😑

فقط یه بار زده بودید؟

من دیروز بی بی چک زدم منفی بود ولی ۸ روز عقب انداختم😞

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
فقط یه بار زده بودید؟ من دیروز بی بی چک زدم منفی بود ولی ۸ روز عقب انداختم😞

سر دخترم یکبار،ولی اینسری دوتا پشت هم گذاشتم منفی بود تازه کلی هم زعفرون و گل گاو زبون خوردم ک پریود بشم😑

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤