2777
2789
عنوان

فرنی

258 بازدید | 9 پست

سلام 

برای نی نی ام فرنی درست کردم و این اولین باری که میخواد بخوره.

ولی وقتی خواستم بدم بهش. خوابید 😅

گذاشتم در یخچال 

وقتی دوباره خواستم بهش بدم باید گرمش کنم؟

اشکالی نداره گذاشتم در یخچال؟

نه اشکال نداره

اره یکم گرم کن😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آره گرمش کن دیدی خیلی سفته دوباره بهش شیر اضافه کن هم بزن خوب میشه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخییی 

اتفاقا منم امروز هوس کردم میخوام بزارم غروب درست کنم 

درمورد گرمی و سردی خب فرنی یه جور دسر هم حساب میشه چون شیرینه و اینکه سرد هم میشه خورد و اتفاقا خوشمزه هم میشه 

ولی درمورد بچه کوچیک نمیدونم فک کنم گرم کنی براش بهتره

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
عزیزم دستور درست کردنش به منم بده دکتر گفته از پنج ماه براش شروع کنم

پنج ماه زود 

از هفت به بعد باید بدی

یه قاشق ارد برنج با اب قاطی کن 

بزار روی گاز تا قوام بیاد 

وقتی درست شد بزار سرد بشه بل یه پیمانه شیر خشک یا شیر خودت اضافه کن 

شیر گاو نریز چون کوچیک خطرناک 

ارد برنج هم اماده هست هم میتونی خودت اسیاب کنی 

شیر نریختم  یه پیمونه شیر خشک اضافه کردم

خب آب جوش

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼