2777
2789

بچه هاتون چیکار میکنند 

حرف میزنند 

جه بازی ها میکنند

پسر من اصلا توجه نداره 

فقط بی هدف میره و میاد

اطرافیان میگن مشکل داره 

میشه بگید فرزند شما چیکار میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من الان ۱۸ ماهشه دو ماهم زود بدنیا اومده ولی قبل از ۱۶ ماهگی اعضای صورت و بدنشو میشناخت ، موهای خودشو و عروسکاشو شونه میزد خاله بازی میکرد به عروسکاش آب و غذا میداد دست میزد میرقصید حدود ۵۰ کلمه بود که تو دفتر خاطراتش نوشتم

با اشاره جیزی و میگه بده ..میرقصه..دس میزنه میگم برو ماشیناتو بیار میره میاره ..شیشه شیرشو میاره میگ ...

متولد چه ماهی هست؟ پسر یا دختر؟ 

ممنونم جواب دادید

اعضای بدنشو میشناسه؟

بگی بشین یا پاشو و... انجام میده؟

متولد چه ماهی هست؟ پسر یا دختر؟  ممنونم جواب دادید اعضای بدنشو میشناسه؟ بگی بشین یا پاشو و.. ...

اسفند ..پسره...بله میشناسه ..میگم بشین میشینه میگم دستمو بگیر بریم برات اب بیاریم میاد دستم و میگیره

دستور پذیریش چطوره؟  مثلا بگی فلان چیزو ببر بده بابا میبره؟  چ واکنشی نشون میده در مقابل ...

اصلا نمیفهمه 

محل نمیزاره.

قبلا دکتر بردم گفتند مشکلی نیست

ولی الان کروناس میترسم ببرم ولی واقعا حس میکنم مشکلی هست

دخترم من 16ماه و نیمشه به غذا میگه نام نام .اب بخواد پشت سر هم میگه ابه .میمی میگه نانای میکنه میرقصه یعنی اهنگ بذار با با میگه یعنی بیا بیا.به به میگه یعنی بده.دادای دادای میگه یعنی بای بای بوس میکنه چشمک میزنه منکه قربون صدقش رفتم یاد گرفته بعد چشمک زدنش دس میذاره رو قلبش یه چیزی میگه   بازی میکنه ماشین بیببینه میگه نان ناان  یه چیز داغی باشه میگه جیززز هروقت جیش یا پیپی کنه میشینه میگه سیسس سیسسسسیعنی جیشو ازاین قبیل کارا

دخترم من 16ماه و نیمشه به غذا میگه نام نام .اب بخواد پشت سر هم میگه ابه .میمی میگه نانای میکنه میرقص ...

خدا حفظش کنه میشه بگی جه تمرین هایی باهاش انجام دادی و میدی؟