نه بابا بعضی وقتا بگم بوسم کن صورتشو میچسبونه به صورتم الان بهش گفتم انگار نه انگار با اشاره منظورشو میفهمونه ولی تو یادگیری کنده فک کنم به خاطر بارداری که غذای خوب نخوردم باشه اصلا مولتی ویتامین مصرف نکردم.پسر شما در چه حد؟کلا تو حال خودشه یا یادگیریش ضعیفه و توجهش کمه آخه بچه با بچه فرق داره به محیطم بستگی داره
نگران نیستی؟ مفاهیم میفهمخ؟ چند کیلو هست؟ دگترش چی گفته؟
۱۶ کیلو دکترش دعوام کرد گفت چرا به فکرش نیستی چرا زودتر نیوردی آزمایشش بیاد میبرمش ببینم چی میگه ۶۰۰ هزار تومن شد آزمایشش ۵ یا ۶ تا آزمایش براش نوشت از همون یه باز خون گرفتن نتیجه همه رو میگه میبرم دکترش ببینم چی میگه
خدا حفظش کنه میشه بگی جه تمرین هایی باهاش انجام دادی و میدی؟
مرسی عزیزم تمرین مخصوصی انجام ندادم ولی هروقت باهاش حرف بزنم به زبان خودمون نه به زبون بچه ها باهاش حرف میزنم و هرچی بخوام یا بگم اروم میگم و چند بار تکرار میکنم و اشاره میکنم همزمان مثلا بهش بگم بیا بشین اروم چند بار تکرار میکنم دستمم میزنم زمین میگم بشین حالا دیگه یاد گرفته میگم بیا بشین میشینه دیگه اینجوری.بعدشم نگران نباش بچتو با بقیه مقایسه نکن هرکسی یه جوری من دخترم 9ماهگی تازه چهار دست و پا رفت همه گفتن دیره 13ماهگی راه رفت همه گفتن خیلی دیره الان که نزدیک 17ماهشه8تا دندون داره همه میگن کمه ولی من اهمیت نمیدم
اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤