2777
2789
عنوان

ماامان هایی ک بچه ۱۶ ماهه دارند تو رو خدا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 72 پست
بچه من ۲۱ ماهشه داره دوسالش میشه اصلااا نمیشینه ورزنش زیاده راه که اصلاا نمیره رفتم آزمایش دادمش بعد ...

نگران نیستی؟ مفاهیم میفهمخ؟ چند کیلو هست؟ دگترش چی گفته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه میشه بگی جه تمرین هایی باهاش انجام دادی و میدی؟

یه سوال بری پشت سرش و مثلا رو قابلمه بزنی بر میگرده؟

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
مفاهیم بشین پاشو و... میفهمه؟ 

نه بابا بعضی وقتا بگم بوسم کن صورتشو میچسبونه به صورتم الان بهش گفتم انگار نه انگار با اشاره منظورشو میفهمونه ولی تو یادگیری کنده فک کنم به خاطر بارداری که غذای خوب نخوردم باشه اصلا مولتی ویتامین مصرف نکردم.پسر شما در چه حد؟کلا تو حال خودشه یا یادگیریش ضعیفه و توجهش کمه آخه بچه با بچه فرق داره به محیطم بستگی داره 

نگران نیستی؟ مفاهیم میفهمخ؟ چند کیلو هست؟ دگترش چی گفته؟

۱۶ کیلو دکترش دعوام کرد گفت چرا به فکرش نیستی چرا زودتر نیوردی آزمایشش بیاد میبرمش ببینم چی میگه ۶۰۰ هزار تومن شد آزمایشش ۵ یا ۶ تا آزمایش براش نوشت از همون یه باز خون گرفتن نتیجه همه رو میگه میبرم دکترش ببینم چی میگه

بچه من ۲۱ ماهشه داره دوسالش میشه اصلااا نمیشینه ورزنش زیاده راه که اصلاا نمیره رفتم آزمایش دادمش بعد ...

دختر منم ۲۱ ماهشه ۱۸ کیلوست.

مال شما چند کیلوست؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
خدا حفظش کنه میشه بگی جه تمرین هایی باهاش انجام دادی و میدی؟

مرسی عزیزم تمرین مخصوصی انجام ندادم ولی هروقت باهاش حرف بزنم به زبان خودمون نه به زبون بچه ها باهاش حرف میزنم و هرچی بخوام یا بگم اروم میگم و چند بار تکرار میکنم و اشاره میکنم همزمان مثلا بهش بگم بیا بشین اروم چند بار تکرار میکنم دستمم میزنم زمین میگم بشین حالا دیگه یاد گرفته میگم بیا بشین میشینه دیگه اینجوری.بعدشم نگران نباش بچتو با بقیه مقایسه نکن هرکسی یه جوری من دخترم 9ماهگی تازه چهار دست و پا رفت همه گفتن دیره 13ماهگی راه رفت همه گفتن خیلی دیره الان که نزدیک 17ماهشه8تا دندون داره همه میگن کمه ولی من اهمیت نمیدم

یه سوال بری پشت سرش و مثلا رو قابلمه بزنی بر میگرده؟

اره کلا عجیبه صدای کلید میاد تو در یا ایفون بدو میره سمت در منتظر کسی بیاد داخل 

اما هزار بار بگم ارتین توجه نمیکنه 

کلا نمیدونم اتیسم یا تاخیر رشدی داره یا نقص توجه موندم اطرافیان خسته ام کدردند اما محل نمیزارم ولی واقعا درمانده شدم نمیدونم جیکار کنم 

مرسی عزیزم تمرین مخصوصی انجام ندادم ولی هروقت باهاش حرف بزنم به زبان خودمون نه به زبون بچه ها باهاش ...

من هر دیگران اصلا برام مهم نیست پسرم هنوز راه نمیره 

ولی خودم نگرانم نمیدونم جیکار کنم درمانده شدم .

چیزای مقوی بهش بده مثل ماهیچه و بلدرچین 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اره کلا عجیبه صدای کلید میاد تو در یا ایفون بدو میره سمت در منتظر کسی بیاد داخل  اما هزار بار ...

نران نباش ولی حواست باشه در عین حال با ارامش باهاش رفتار کن اوایل میخوای صداش کنی برو جلوش اسمشو بگو  جلوی خودش وقتی که فکرش پیش شماست صداش کن خوب میشه بچست خب