2777
2789

سلام ، كسي هست كه قبل از اقدام به بارداري براي كاهش وزن رژيم خاصي گرفته باشه؟؟؟ من ميخوام علاوه بر رژيم ورزش هم بكنم چون حدود ٥ كيلو اضافه وزن دارم و اينكه پاهام خيلي تپل هست چيكار كنم ؟ اگه رژيم خاصي دارين بهم بگين😍😍

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول باردارشو بعد زایمان لاغرکن

والا همه ميگن لاغر كن بعد باردار شو چون اگه لاغر باشي و اقدام كني از اون طرف كمتر چاق ميشي مخصوصا اگه ورزش هم بكني

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
منم دارم رژیم میگیرم که برا بارداری زیاد نشه وزنم ..چون دیگه خیلی چاق میشم و بد میشه

رژيم خاصي داري؟؟ 

باشگاه برو و رژیم بگیر حتما لاغر کن بعد حامله شو باشگاه باعث میشه رحمت فعال شه زودترم حامله بشی

آره خودم اين فكر هستم فقط نميدونم چه رژيمي بگيرم كه ضرر نداشته باشه و بتونه مواد مغذي رو برسونه به بدنم 

والا همه ميگن لاغر كن بعد باردار شو چون اگه لاغر باشي و اقدام كني از اون طرف كمتر چاق ميشي مخصوصا اگ ...

آخه همه تلاشت ب باد میره

همش برمیگرده

یبارکی بعد زایمان بری بهتره

😍در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد
آره خودم اين فكر هستم فقط نميدونم چه رژيمي بگيرم كه ضرر نداشته باشه و بتونه مواد مغذي رو برسونه به ب ...

شکر و قند و شیرینی و نوشابه رو حذف کن برنج و نان رو خیلی کم‌کن به جاش سبزیجات و میوه و آب زیاد بخور باشگاه کنارش برو عالی میشی قبل بارداری با همینا ۸ کیلو کم کردم😊

نه عزیزم .کم میخورم و هله هوله و شیرینی و حذف کردم .پیاده روی هم هر روز ۴۰ تا ۵۰ دقیقه میرم

آهان ممنون عزيزم 🌹

آخه همه تلاشت ب باد میره همش برمیگرده یبارکی بعد زایمان بری بهتره

آره خب اينم حرفيه 😩😩😩 

شکر و قند و شیرینی و نوشابه رو حذف کن برنج و نان رو خیلی کم‌کن به جاش سبزیجات و میوه و آب زیاد بخور ...

تو چند وقت اين همه وزن كم كردي؟؟؟👌👌😮😮