2777
2789
عنوان

مشکل بد خوابی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 17103 بازدید | 237 پست
در مورد بیدار کردن صبح باهات موافقم سختیش برام مهم نیست ولی مسیله اینجاست که عصر وقتی خوابش میاد حتی رو سرامیک سرد کف هال هم شده بدون بالش بی سر و صدا خوابش میبره گاهی تا میرم دستشویی و میام میبینم خوابه و تمام زحماتم میره هوااااااااااااا
شوهرم که تا آخر شب نیست و من دست تنهام
تنوع براش خیلی خوبه
چند روزی که شوهرم پاش در رفته بود و تو خونه بود خیلی خوش اخلاق شده بود اون چند شب نصفه شب بهانه نمیگرفت .اصلا حضور پدرش انگار براش آرامش آورده بود.
ولی منتها حیف که نمیشه دایمی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینه که وقتی تا ظهر میخوابونیش سرشو گرم کنی که تا سر شب نخوابه اینجوری خودش سر ساعت 8 خوابه منم با دخترم همین کارو میکنم الان بیهوش خوابیده
شایدم گرسنشه که از خواب میپره
ماری جون دخترت 8 میخوابه تا صبح بیدار نمیشه
عزیزم ممکنه صفحه 1 رو بخونی
دخترمو تا 10 شب بیدار نگهش میدارم با این وجود بازم تا 3:30 بیشتر نمیخوابه یعنی خوابش تموم میشه و مشکل من همون نصفه شب بیدار شدنشه
فکر نمیکنم گرسنش باشه چون اگه باشه میگه
گاهی بیدار شده و گفته منم دادم ولی اغلب بهانه الکی میگیره
من گفتم اگه صبح 8 یا نه بیدارشه عصر حتما باید بخوابه وگرنه از ظهر تا 10 رو خودش بیدار میمونه بدون مشکل
ولی
نمیتونه تا فردا پیوسته بخوابه و نیمه شب بیدار میشه ولی اگه همون 2 شب بخوابه تا ظهر فردا میتونه پیوسته بخوبه و...تو صفحه 1 کامل توضیح دادم
وااااای چه جالب چند سالشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خوش شانسی که دوباره میره میخوابه
نازی من که نیمه شب بیدار میشه به این راحتی ها دو باره نمیخوابه
کار خاصی میکنی
روش خوابوندنت چطوره؟
خودش میخوابه یا با لالایی شیر یا...
من تحقیق کردم دیدم تمام بچه های هم سن دختر من همه میرن تو تختشون بی در دسر میخوابن اینکه دختر شما رو پا میخوابه به روحیم کمک کرد
هیچ سعی نکردی این عادتو بهم بزنی وخودت رو راحت کنی.الان دیگه سنگین شدن
نازی من دو سالو پنج ماهشه
اونم رو پا میخوابید این عادتو ازش گرفتم چون خیلی طولانی خوابش میبرد منم پام خواب میرفت بعدشم تا میومدم بذارم سر جاش گاهی بیدار میشد روز از نو روزی از نو