2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

80درصد تاثیر داره من خاهرم مربی میکه حلقه هعالی از10ذیقع شروع کن من الان1ساعت ربع میزنم

به نظر شما حلقه برای اونایی که کیست تخمدان دارن خاطر داره؟

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
[QUOTE=141868417]باید از خاهرم بیرسم بزار یه زنک بزنم بش[/QUOیه دنیا ممنون عزیزم😘😘

میکه اصن ربطی نداره بزن ولی برای احتیاط روی 30ددقیثه برات کافیه

بکن همه جوری حاجی رو من حساب‍‍‍/بزی بزی لیتووو 
80درصد تاثیر داره من خاهرم مربی میکه حلقه هعالی از10ذیقع شروع کن من الان1ساعت ربع میزنم

من دو سه روز با فاصله زدم ولی به حدی کبودم میکنه کمردرد میگیرم و درد داره که نمیتونم پشت سر هم بزنم

بعدش تایم زیاد به مهره های کمر آسیب نمیرسه؟!

من دو سه روز با فاصله زدم ولی به حدی کبودم میکنه کمردرد میگیرم و درد داره که نمیتونم پشت سر هم بزنم ...

وای عزیزم روز اول من بدن نداششتم کلی کمبودی و درد ولی الان هیح اک ت کوکلم بزنی بهت مبک ک روزای اول کبودی داره حد اقل1ماه کبودی ن بابا ب مهره کمر اسیب نمیزنه

بکن همه جوری حاجی رو من حساب‍‍‍/بزی بزی لیتووو