الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منطورم اینکه که چطور بجای لینک نوشتید بفرمایید🥲🤔🤔🤔
به خودم قول دادم همیشه زندگی کردنم طوری باشه که خیلیا آرزو کنن ای کاش باهام بهتر رفتار میکردن و میتونستن دوباره کنارم باشن.😊 لحظات سخت زندگیم بهم یاد داد حتی بهترین آدم زندگیت جوری بهت خنجر میزنه که خودت ندونی از کجا خوردی😇میبخشمشون اما فراموش نمیکنم ، جواب همه حرف ها ، کارا ، غیبت ها و.... میسپارم به خدا مطمئنم خدا جواب اشک های مادرم ازشون میگیره.😇🤍میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین🥲🙏🏻[ ای بنده !شك نکن که خدا بهترین یآوره ^^🤍🌿]
یه سوال چطور لینک ها رو تغیرر میدید؟🤔 منطورم اینکه که چطور بجای لینک نوشتید بفرمایید🥲🤔🤔🤔
توی کادری که نظر مینویسید یه علامت سنجاق هست. روش که بزنید قسمت URL لینک تاپیک رو کپی میکنید و زیرش که نوشته متن، هرچیزی دوست داشتید مینویسید، بعدش گزینه اضافه کردن رو میزنید و ارسال میکنید
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...