2777
2789
عنوان

عشق

127 بازدید | 8 پست

سلام،خانوما تجربشو داشتین ک عشق یا دوست پسرتون ،بعد تموم کردن رابطه برگرده؟؟اونم بعد چندماه؟؟البته شب خاستگاری سر لج و لجبازی یا هرچی تموم شده

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من. پارسال اردیبهشت با دوست پسرم که دو سال با هم بودیم در حد تیم ملی دعوا کردیم. طوری که دیگه امکان نداشت بمونم توو اون رابطه. سر خیانتو اینا هم نبود دعوامون. بعد از یکسال، ینی همین خرداد ماه امسال، به مادرم پیغام داد و آشتی کردیم و برای پاییز قراره عقد کنیم اگر خدا بخواد.

عاشق و رند و نظربازم و می گویم فاش
اره برگشت قبول نکردم ازدواج کرد    

عزیزم😕،حتما قسمت هم  نبودین

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بله من. پارسال اردیبهشت با دوست پسرم که دو سال با هم بودیم در حد تیم ملی دعوا کردیم. طوری که دیگه ام ...

چ عالی ب سلامتی،ولی این مستقیم‌چیزی نمیگه،پیام های الکی میفرسته😓

همین پیامای الکی فرستادن خودش ینی من هستمو نرفتمو اینا.

چ حس خوبی بهم دادی 😘

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز