2777
2789
عنوان

همش گریم میاد بزور نگه میدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 122 پست

عزيزم هم درديم دقيقا اسم مال منم اميره منم حالم خرابه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم خوندم یه جاگفتی که سری قبل دوماه کات بودیم خب الانم احتمالش هست دوباره بهم برگردید

😔😔😔

برگردش مهم نیس 

برگرده هم میگم تاکلیفمون باید مشخص شه. اذر ماه خاست بیاد براش زندان دراومد بعد نامه زده دیوان میگه بزار ببینم تاکلیفم چیمیشه بعد میام 

خوندم تاپیکتو

منم همسن توام

کات کن خودتو راحت کن

بخدا بعدا میفهمی چی گفتم

ته ته تهش۶ ماه ناراحتی

بعدش حل میشه

اونم برگشت تو برنگرد

منم دقیقا همین شرایطو دارم ک دور و بریام با دوست پسراشون ازدواج کردن

ولی خب لیاقتت این پسره نیست

بیشتر از این خودتو علافش نکن

اینی که من دیدم بگیر نیست بگیره ام اذیتت میکنه با اخلاقاش

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
زندان واس چی😐😐😐

ی دعوا کرده بود 

بعد طرف قمشو پرت کرده بود طرف این نزدیک بوده بخوره تو سرش 

بعد این برداشته زده ی بند انگشت شصتش قط شده

خود طرف میگه 200 میلیون بده رضایت بدم این میگه ن. زیاده

بخداااا شاااانس هر کی برا ما میاد چیزای خ.اک.ب.ر.س.ر.ی میخاد خخخخخخ من به اخریش گفتم نههه برو شرت کم ...

دقیقا شانس منم اینجوریه

پسرا معمولا پاک نمیکنن هر از گاهی یه پیامی میدن بعد از چندین وقت

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خوندم تاپیکتو منم همسن توام کات کن خودتو راحت کن بخدا بعدا میفهمی چی گفتم ته ته تهش۶ ماه ناراحتی ...

من ناراحت اینم چرا 3 سالو نیم عمرمو الکی با این گزروندم وقتی تهش اینجوری شده 

میخام بمیرم بخدا 

چرا خودمو بازیچه کردم