2777
2789

سلام دوستان ی مشکل دارم،من قرار بود امروز جهیزیمو ببرم خونمون بچینیم تا امروز صب ساعت ۱۰شوهرم میگفت اسباب بار میارم میبرم وسیله‌هارو یهو ساعت ۱۰زنگ زد میگفت وظیفه ما نیست وظیفه خانواده عروسه وسیله هارو ببره بزاره خونه عروس،منم زنگ زدم ب چند نفر گفتن نه داماد وظیفشه ماشین بیاره بعد ببریم اونجا خانواده عروس و داماد باهم خونرو میچینن،من بهش میگم میگه نه هرکی گفته گه خورده من دست ب سیاه سفید نمیزنم کمکم نمیارم خودتون ماشین بگیرین ببرین،نمیدونم چ مرگشه،حالا شما چی شما میگن حق با کیه یا اصلا بنظر شما وظیفه کیه؟؟؟

البته فک کنم بدونم شوهرم چ مرگشه دیدم دیشب رفیقش بهش گفت فردا بریم تولد فلانی شوهرمم هیچی نگفت حالا امروز این بحثو بالا آوورد ک خودش بره تولد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما دعوا نکنین

میخوای من یه کامیون بگیرم بیام جمع کنم😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

چقد زشته این مدلی 

خب جهیزیه توعه ولی واسه دوتاتونه

قراره یه عمر زندگی کنین

اصلا باید فرض کنه که قراره کمک حال خانومش باشه نه اینکه ببینه وظیفه کی هست و کی نیست

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️