2777
2789

خونه دارین؟ اگه اره تریبلکس یا قفس؟ 

ماشین دارین؟ اگه اره ۳۰تومنی یا ۵۰۰تومنی؟

مغازه دارین؟؟؟

پس انداز دارین؟  یه میلیون یاچندصدمیلیون؟

درامد یاحقوقتون؟؟؟    زیر۵؟ زیر۱۰؟؟

واقعیت بگید توروخدا...

چرا حالا میگی توروخدا!؟ 

از پول ما چی بهت میرسه عزیزم !؟ 😑

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الحمدلله ب هر چی داریم راضییم

منم بالاخره ی روزی♥️مامان♥️میشم 👶میشه یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستی؟دعای نینی سایتیا گیراسمن ایمان دارم ک یه روز این همه درد و رنج و ناامیدی تموم میشه و منم میشم یه مادر

شوهرم سربازه حقوق ماهی پونصد هزار تومن 

پس انداز هم اونموقع که شوهرم میرفت سرکار دادمش طلا برا بچم

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
چرا حالا میگی توروخدا!؟  از پول ما چی بهت میرسه عزیزم !؟ 😑

میخوام‌ب خودم امیدوار شم

،اطرافیان من‌ بخاطرشغل یا سرمایه گذاری اقتصادی وسرمایه اولیه وآشناداشتن توبازار و....  آنچنان رشد اقتصادی میکنن که هرروز (ماشا...خدا بیشتربده) خبر خریدن یه چیز جدید میشنویم ازشون!!!!زمین مغازه خونه اجاره بدن و...

یعنی پیشرفتی که یه چیز میگم یه چیز میشنوی..

چندوقتی خیلی بهم ریختم(نه بخاطر دارایی دیگران، خوشحالم از داشتن دیگران) 

چون خودمون هرچی جووون میکنیم نمیرسیم،خداروشکررر

ولی فقط وام قسط وام قسط بازم پول انقد بی ارزشه نمیشه باهاش هیچی خریدددد

دلم برا شوهرم میسوزه ازهمشون بیشترررر زحمت میکشه،ازهمه هم درسخونده تر وسطحش بالاتره.

انقدر هم خدا حلال حروم سرش میشه‌..