2777
2789
عنوان

فرق عطر و تستر چیه؟

466 بازدید | 21 پست

سلام دوستای خوبم. خوبین؟ خوشین؟ میدونین فرق عطر با تستر چیه؟ میخوام یه عطر بخرم اصلش گرونه تسترش قیمت معقولتره. میگم نکنه خیلی زود بوش بره یا الکی باشه؟ بعد یه سوال دیگه هم دارم. سایت زنونه سایت معتبریه برای خرید لوازم آرایشی و بهداشتی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تستر نمونه خیلی کوچیک از همون عطره با کیفیت یکسان

نه تستر ادکلن فرق داره. اندازه ش همونه ولی ب شدت بی کیفیت کلا ده ثانیه بوش میمونه

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
اه واقعا؟

اره بخدا موندگاری بو 0

برو بده عطر واست پر کنن ب صرفه تر. من گرمی 12 میخرم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
نه تستر ادکلن فرق داره. اندازه ش همونه ولی ب شدت بی کیفیت کلا ده ثانیه بوش میمونه

اره..اندازش همونه

بعد یه سوال دیگه دارم ممنون میشم اگه بلدی راهنماییم کنی

دو جا قیمت تستر گرفتم یکجا سیصد و خورده ای 100 میل بود. اصلشو نداشت (سایت زنونه)

یکجای دیگه پونصد و خورده ای تستر 100 میل با یه تفاوت پنجاه شصت تومنی عطر اصلی هم داشت اونم 100 میل (سایت لیلیوم که فقط عطر میفروشه) حالا بنظرت کدوم خوبه؟ چرا قیمت تستر و عطر اصلی اینقدر بهم نزدیکه؟

اره بخدا موندگاری بو 0 برو بده عطر واست پر کنن ب صرفه تر. من گرمی 12 میخرم

یه چیز بگم نخندی. من همش احساس میکنم این عطرها که گرمی میخریم پر میکنن، خوب؟ یه مدت که میگذره همه بوهاشون میشه مثل هم

اره..اندازش همونه بعد یه سوال دیگه دارم ممنون میشم اگه بلدی راهنماییم کنی دو جا قیمت تستر گرفتم یک ...

ببین من عطر میخرم 200 هزار تومن یه عالمه میشه با شستشو هم بوش نمیره و در کل عطر خیلی خیلی بهتر از ادکلن من و همسرم ماهی 500میدیم عطر. مصرفمون خیلی زیاده خیلی. اگه مصرفت معمولیه ماهی 100 هزار تومن جواب میده

ببین من عطر میخرم 200 هزار تومن یه عالمه میشه با شستشو هم بوش نمیره و در کل عطر خیلی خیلی بهتر از اد ...

آره معمولیه چون میگرن دارم زیاد نمیتونم معطر کنم خودمو. یه بوی ملو دوست دارم که زیادم شکلاتی نباشه. چی پیشنهاد میدی بهم؟

یه چیز بگم نخندی. من همش احساس میکنم این عطرها که گرمی میخریم پر میکنن، خوب؟ یه مدت که میگذره همه بو ...

متوجه نشدم عزیزم