2777
2789
عنوان

خانومهایی که سابقه لک بینی دارن خواهش می کنم بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست
خونریزیه لانه گزینی اگه قرمزم نباشه صورتیه نه دیگه قهوه ای

من اخه سرچ کردم دیدم میگن قهوه ای یا صورتیه . اگر لانه گزینی هم نباشه یعنی پری دیگه کی میخواد بیاد و کی تموم بشه درد زیر شکم و کمر کلافه ام کرده

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثبت بود استراحت کن بعدش برو ازمایش بتا بده که مطمعنتر شی بعدش برو دکتر برات شیاف مینویسه

باشه عزیزم حتما ممنون از راهنماییت دو سه روزه که خیلی طولانی نشستم شاید بخاطر همینه .امروز استراحت میکنم فردا هم بی بی میزنم ببینم چی میشه توکل به خدا 

باشه عزیزم حتما ممنون از راهنماییت دو سه روزه که خیلی طولانی نشستم شاید بخاطر همینه .امروز است ...

اره حتما از اونه 

منم سر دخترم که باردار بودم لکه میدیدم

جوابشو به منم بگو انشالله که مثبته😍😍😍😍

اره حتما از اونه  منم سر دخترم که باردار بودم لکه میدیدم جوابشو به منم بگو انشالله که مثبته😍 ...

ان شالله باشه حتما همینجا نتیجشو میگم فردا  . خدا دختر گلتو حفظ کنه 🌷