2777
2789
موهام سوخته می خوام برم کوتاه کنم یه آرایشگاه خوب معرفی کنین هر جا میرم یه بلایی سرم میارن

ممنون اگه کسی می دونه راهنماییم کنه
خدایا شکرت به خاطر این همه لطف و بزرگی...خودت دل دوستای منتظرمو شاد کن...آمین! فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین!
هیشکی نمیاد به من آدرس یه آرایشگاه خوب بده
سمت بلوار شاهد
فلکه اول اینا
تو تهرانپارس
خدایا شکرت به خاطر این همه لطف و بزرگی...خودت دل دوستای منتظرمو شاد کن...آمین! فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین!
تو رو خدا فقط یه آرایشگاه خوب می خوام موهامو کوتاه کنم و بند و ابرو

تو رو خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم بلوار شاهدیم تهرانپارس

به نظرم آرایشگاه آیناز کارش و قیمتش خوبه
اگه میخوای یه سر بزن

بلوار شاهد. شهر شهاد (خ معینی نژاد). کوچه قنبری. پلاکشو نمیدونم وسطای کوچه هست. توی اون کوچه یه مغازه بیشتر نیست

امیدوارم راضی باشی