2777
2789

تهران هستی ؟دکتر محشر سراغ دارم که خودم درمان شدم بخدا

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

محتاجیم به دعا 

چشم دعا میکنم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران هستی ؟دکتر محشر سراغ دارم که خودم درمان شدم بخدا

نه عزیزم 😊

اولین دفعه است تاحالا اصلا کمر درد نشده نمی دونم چی شده از دیروز خیلی درد میکنه کمرش 

نه عزیزم 😊 اولین دفعه است تاحالا اصلا کمر درد نشده نمی دونم چی شده از دیروز خیلی درد میکنه کمرش&nb ...

دراز بکشه به پشت .بعدش پاهاش رو خم کنه توی شکمش ،حالت گهواره چپ و راست بشه ،دردش کم میشه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

وای اسی حال دلم زیر و رو شد وقتی تاپیکت خوندم من ۱۱ سال تو حسرت دیدن مامانمم دلم خیلی هواشو کرده یه مدتم به خوابم نیومده از ته ته دلم میخوام از خدا که حال مامانت خوبه خووووب بشه برای سلامتیش و آرامش دلت آیه الکرسی خوندم فدات شم 

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
وای اسی حال دلم زیر و رو شد وقتی تاپیکت خوندم من ۱۱ سال تو حسرت دیدن مامانمم دلم خیلی هواشو کرده یه ...

ممنون عزیزم ❤❤ خیلی لطف کردی 

منم برای آرامش دلت و مامانت آیت الکرسی و فاتحه می خونم 

امیدوارم همین روزا بیان به خوابت انشالله 😊😊

ممنون عزیزم ❤❤ خیلی لطف کردی  منم برای آرامش دلت و مامانت آیت الکرسی و فاتحه می خونم  ام ...

عزززززززیززززززم یه دنیا ممنون جانم

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.