2777
2789
عنوان

بیماری کولیت

148 بازدید | 14 پست

سلام.کسایی ک بیماری کولیت دارن در ماه چقد هزینه داروهاشون میشه؟؟اگ خودتون یا اشنا هاتون اطلاع دارین ممنون میشم پاسخ بدین

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
خواهرمن چن سالیه داره خیلی وقته دیگه دکترش داروی سه ماهشویجامیده فک کنم داروی سه ماهش900تومن الانونم ...

حالا خوب شده؟؟ کل رودش درگیره؟خونریزی زیاد داشت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=141829825]نه گلم کولیت ک دیگه خوب نمیشه تاآخرعمربایدداروبخورن 30سانتش بعضی وقتاکه پرهیزنمیکردآره الان شکرخدا ...[/QUOTولی با طب سنتی خوب میشه...خیلی دفع خونریزی داشت؟؟ روزی چندبار تخلیه داشت؟

آره بعضی وقتاخیلی خونریزی داش دفعشم اوایل دم ب دیقه...بیچاره دیگه به گریه میفتاد

اخی عزیزم..اوایل ک دارو نمیخورد اینطوری میشد؟یا حتی همراه با دارو هم اینطور میشه گاهی اوقات؟

[QUOTE=141830202]خیلی سخته خیلی عذاب میکشه یکم سردی میخوره یایکم ب شکمش هوابخوره ازدردبه خودش میپیچه...[/QUOTEحالا حتی با دارو هم اینطوره؟؟

اخی عزیزم..اوایل ک دارو نمیخورد اینطوری میشد؟یا حتی همراه با دارو هم اینطور میشه گاهی اوقات؟

اوایل دکتردرست وحسابی ک نرفته بودوداروهاش بهش نمیساخت همیشه اینطوری بودولی بعدش ک رف کونولوسکوپی اگه اسمشودرس گفته باشم وداروهای خیلی بهتری تجویزکردن خیلی بهترشدحالش

اوایل دکتردرست وحسابی ک نرفته بودوداروهاش بهش نمیساخت همیشه اینطوری بودولی بعدش ک رف کونولوسکوپی اگه ...

ممکنه ک خوب بشه و نیازی ب دارو نباشه؟ هزینه هاشو بیمه میده؟

دکترالانش چن سال پیش بش گف توبااین داروهامیتونی تاآخرعمرت عین آدمای عادی همه چی بخوری وپرهیزاصلالازم نیس ولی همیشه پرهیزمیکنه وبعضی چیزاروهیچوقت لب نمیزنه چون لب بزنه دفعش زیادمیشه وب خونریزی میفته

ن مثل دیابت وفشاروایناتاآخرعمرش بایدداروبخوره آره یکمی ازهزینه های داروهاشوبیمه میده والاک هرسه ماه ...

سلام ببخشید خواهر شما کلنوسکپی کرد ک متوجه شد کولیت داره؟ا ازمایش مدفوع داد؟ خون روشن تو مدفوعش بود یا مدفوعش تیره بود؟