2777
2789
عنوان

رتبه برترا از کی شروع کردند👀

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 26 پست
😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶 ...

من رتبه تک رقمی میشناسم ک از  اول دوم راهنمایی شروع کرد به قلم  چی رفتن و درس خوندن 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
په رتله ای مد نژرکه اگه زیر ۱۰۰ منظورته اره خب از دهم شروع میکنن ولی سه رقمی و ۴ رقمی همون از تابستو ...

👀ینی زیر100امید نداشته باشم؟ 

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااقعا میشه بگید چند رقمی شدید؟  من یازدهم هستم دارم میرم 12ام ینس امید داشته باشم ب زیر100 ...

من لاکپشتی میخوندم.یعنی فشار نمیاوردم به خودم اما راضی بودم ۹۰۰ شدم.برتر نشد اما خب منم کلاس و.. نمیرفتم

👀ینی زیر100امید نداشته باشم؟ 

من طبق توانایی خودم گفتم شما حق نا امیدی نداری خوب بخو ن با کیفیت و کمیت بالا چرا که نه  احتمالش زیاده یکی از رتبه برترای امسال شمایید فقط وسطش نباید جا بزنی  

منم انسانی ام....چندمی؟؟؟چه رشته ای میخوای بخونی

تجربی هستم میرم 12ام 

فعلا رشته خاصی مدنظرم نیس چون همشونو به یک اندازه دوست دارم 

فقط دوس دارم زیر 100 بشم از 1تیر میخوام جدی شرو کنم 

ولی خیلی میترسم ک نشه😭

تجربی هستم میرم 12ام  فعلا رشته خاصی مدنظرم نیس چون همشونو به یک اندازه دوست دارم  فقط د ...

هیچ کاری نشد نداره تو اگه بخوای میشه ولی خوب میدونی که خیلی باید بخونی

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
هیچ کاری نشد نداره تو اگه بخوای میشه ولی خوب میدونی که خیلی باید بخونی

اره عزیزم 

ممنونم بخاطر وقتی ک گذاشتی 

موفق باشی عزیزم❤️💋