2777
2789
عنوان

اخلاقای بد شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 83 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدترین چیز دنیاس یعنی امروز سر یه دونه سیب زمینی که هیچ ارزشی نداره فوشم داده به قدری ک من اصلا نخو ...

خیلی ناراحت شدم😢

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
نه عزیزم خردادیه  خردادیها دو تا شخصیت دارن

تیر ماهیا هم دمدمی هستن

الان خوبنا روتو برمیگردونی یهو اخم میکنن

حتی توی طالع بینی مرد تیر نوشته در جهیزیه خود یک چتر داشته باشید

چون در زندگی شما لحظه ای هوا ابری و لحظه ای آفتابی است

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉
خسیس شدید

وای خیلی سخته،شوهر منم خسیسه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
اینکه خیلی وابستس بهم ازارم میده یجا برم همش چک میکنه زنگ میزنه هول میشم لجم درمیاد خب منم دوسدارم ب ...

بنظر من مردا نمیدونن دوس داشتن واقعی چیه وقتی زیاد دوست دارن خستت میکنن

خدا رو شکر ...عزیزم انشاالله درست میشه تمام تلاشت رو برای درست شدن زندگیت بکن ولی اگه واقعا نشد خودت ...

تمام تلاشمو کردم ولی دیگه نمیتونم...حتی بردمش مشاوره اونجا اومد یه مشت دروغ تحویل مشاور داد ...خودش نمیخاد وقتی هم خودش نخاد از من کاری بر نمیاد...... میخام طلاق بگیرم اما یه سوتی دادم که فعلا به خاطر همین سوتی نشستم و میسوزم و میسازم

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
عزیزم منم خودم عقایدم مثل شوهرمه ولی دوران مجردیم اینطور نبوده من با پیر عمو هام بخدا عین خواهر براد ...

جواب سوال منو ندادی؟ ناراحت نمیشدی؟؟ حق داره شوهرت بخدا

به امید ظهور آقا امام زمان و به امید اینکه دوتا پسرام بشن سرباز امام زمان🤩
تیر ماهیا هم دمدمی هستن الان خوبنا روتو برمیگردونی یهو اخم میکنن حتی توی طالع بینی مرد تیر نوشته د ...

خیلی سخته بخدا تا میای دوسش داشته باشی یه گندی میزنه 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

تمام تلاشمو کردم ولی دیگه نمیتونم...حتی بردمش مشاوره اونجا اومد یه مشت دروغ تحویل مشاور داد ...خودش ...

درسته از قدیم میگن کسی که خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده هرگز نمیشه بیدارش کرد...انشاالله مشکلت حل میشه...فقط مواظب باش بچه داررنشی خیلی حواست رو جمع کن

چون میگذرد غمی نیست...