2777
2789
عنوان

شوهر هر زه ام زیر بار نرفت ک اون زنه سوار ماشین ما بوده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19110 بازدید | 304 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مهرتو بی سر صدا اجرا بدار 

رفتی دادگاه هم بگو طلاق نمیخوام میخوام زندگی کنم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

متاسفانه طلاق نداد وقتی بعد ماه ها مدرک رو طوری رو کردم که جای انکار نداشت به غلط کردن افتاد تلاش کر ...

من انقد حالم بده ک دیگه کشش ندارم حتی دنبالش بی افتم مدرک جور کنم حیف وقت و انرژیم برای اون خراب

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

مهریه ام خیلی کمه متاسفانه

چند تا سکه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من انقد حالم بده ک دیگه کشش ندارم حتی دنبالش بی افتم مدرک جور کنم حیف وقت و انرژیم برای اون خراب

فایده نداره شوهر منم گردن نمیگرفت میگفت گورتو گم کن و فلان

بعد که کیش و مات شد به گوخوری افتاد

فایده نداره شوهر منم گردن نمیگرفت میگفت گورتو گم کن و فلانبعد که کیش و مات شد به گوخوری افتاد

بعد ک باز موندی باهاش بازم خیانت کرد؟ 

شوهر من ک انقدر وقیح هست ورداشت بهم گفت همینی ک هست میخای بخاه نمیخای ب سلامت تف ب ذاتش

بعد ک باز موندی باهاش بازم خیانت کرد؟ شوهر من ک انقدر وقیح هست ورداشت بهم گفت همینی ک هست میخای بخاه ...

چون هنوز مچش رو نشده و میدونه دستت جایی بند نیست وگرنه ب غلط کردن میفته

ببین نمیدونم ولی به گوشم رسیده شیطنت میکنه

شوهرم گور نداره ک برا اون النگو‌بخره همین ماشینم از صدقه سری من داره رفته اون هرزه رو سوار کرده

ماشینو بزن به نامت بگیر از مرتیکه تا از این غلطا نکنه 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

ماشینو بزن به نامت بگیر از مرتیکه تا از این غلطا نکنه

ماشین پیشکش طلاهایی ک خاهرام و عموهامو بهم پس بده راضیم دیروز بهش گفتم ماشین یا بفروش یا سهم منو بده گفت سهم تو از گور بابات اوردی