مهربون84 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 عنوان وقتی فکر میکنم ... 359 بازدید | 11 پست وقتی فکر میکنم و خیلی از تاپیکارو میخونم احساس میکنم اونقدر که ناله میکنم شرایطم بد نیست قابل کنترله ....خوبه ....خیلی از کارا رو میتونم با انجام دادنشون شرایط خیلییییی بهتر کنم .....ولی نمیدونم چرا ناراحتم ..... شما هم مثل من هستید ؟؟؟؟ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ 1399/03/29 | 01:36 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون84 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 ن یعنی ناراحتی و معتقدی که نمیشه کاریش کرد ؟؟؟ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
romisajan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 731 من خیلی داغونم خیلی تو گذشته اونقدررررر اذیت شدم الانم مدام بهش فک میکنم و داغونتر میشم
مهربون84 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 من خیلی داغونم خیلی تو گذشته اونقدررررر اذیت شدم الانم مدام بهش فک میکنم و داغونتر میشم من تو گذشته خییییلییییی اشتباه کردم ولی دیگه کاریش نمیشه کرد جز پشیمون بودن متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
raha_83 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5448 یعنی ناراحتی و معتقدی که نمیشه کاریش کرد ؟؟؟ نه اخرش گفتی شما هم اینطور هستید؟ من گفتم نمن اینطور نیستم.
romisajan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 731 من تو گذشته خییییلییییی اشتباه کردم ولی دیگه کاریش نمیشه کرد جز پشیمون بودن اشتباه فرق میکنه مربوط ب خود ادمه اما من خیلی اذیتم کردن
مهربون84 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 نه اخرش گفتی شما هم اینطور هستید؟ من گفتم ن من اینطور نیستم. منم حدس زدم که شما اینطور هستید یا نه که گفتید نه متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مهربون84 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 اشتباه فرق میکنه مربوط ب خود ادمه اما من خیلی اذیتم کردن ظلم که همیشه هست و اثارش گریبان گیره متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
سیاهی عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 160 سلام ببخشیداومدم تاپینکتون میشه برای تاپینگهای من گزارش بزنین ازبین ببره ممنونتون میشم خواهش میکنم