2777
2789

من یه پیج داشتم تو اینستا کارش خیلی خوب بود تو‌مهرشهر اسنیپ بود اگه اشتباه نکنم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پیج داشتم تو اینستا کارش خیلی خوب بود تو‌مهرشهر اسنیپ بود اگه اشتباه نکنم

اسنیپ همه عروساش شبیه همه.خیلی هم اروپایی و لایته،الان همه خطی و غلیظ و شاین دوست دارن.ب هر حال هر چی ترند میشه ب خصوص تو حوزه زیبایی بایستی اجرا بشه

اسنیپ همه عروساش شبیه همه.خیلی هم اروپایی و لایته،الان همه خطی و غلیظ و شاین دوست دارن.ب هر حال هر چ ...

😳😳😳😳😳خطی و غلیظ؟؟؟؟ نمی دونم من سالنای معروفه تهرانم دنبال می کنم مثله مریم رئوف و سیما خسروی و... اصلا نه غلیظه نه خطی 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نه گلم نرفتی.خوبه اونجا؟؟؟ایشالله عروس شدم میرم اونجا 😊

راس میگه منم سالن مینا میرزایی و رفتم،خیلی سالن شیکیه تو جهانشهره،ادرس اینستاشو برات میزارم نمونه کاداشو ببین

Minaamirzaiee

😳😳😳😳😳خطی و غلیظ؟؟؟؟ نمی دونم من سالنای معروفه تهرانم دنبال می کنم مثله مریم رئوف و سیما خسروی و ...

اینا که شما گفتی و من اصلا نمیشناسم،توی تهران ک بهترینشون عسل خبازه اونم داره خطی و شاین میزنه فقط، توی کرج هم اکثر سالنایی که من دیدم شاین کار میکنن از جمله همین سالن خانم میرزایی که میکاپاشون واقعا مد روز هست

اینا که شما گفتی و من اصلا نمیشناسم،توی تهران ک بهترینشون عسل خبازه اونم داره خطی و شاین میزنه فقط، ...

عسل خباز بهترینه؟؟؟ 😐😐😐

چی بگم دیگه سلایق خیلی متقاوته 

عسل خباز بهترینه؟؟؟ 😐😐😐 چی بگم دیگه سلایق خیلی متقاوته 

خب بحث شناخت میکاپ ترند هست،ایشون رو اکثر میکاپ کارهای مطرح خارجی دنبال میکنن،البته که من خودم مینا میرزایی رو بهترین میدونم تو کار میکاپ

خب بحث شناخت میکاپ ترند هست،ایشون رو اکثر میکاپ کارهای مطرح خارجی دنبال میکنن،البته که من خودم مینا ...

عزیرم‌من متوجه شدم شما برای تبلیغات اومدید والا من رفتم کار سالنی که شما رو‌می گیدو دیدم جدا از فاجعه بودن ، تقارن بینه سمت چپ و‌راست صورتم رعایت نشده