2777
2789

[QUOTE=142496731]عزیزم چرا آی وی اف نکردین؟ منم دختر میخوام یعنی میشه با آی یو‌آی تعیین جنسیت کرد؟ کدوم شهرین

دیگه انقدر هم برام مهم نیست که ای وی اف کنم عزیزم

من خوزستانم بله ای یو ای تعیین جنسیت کردم الانم منتظرم ببینم این ماه باردارمیشم یانه

کاربری ۹۷،مدتی نبودم تو سایت دلم برا دوستام تنگ‌شده ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم فدات انشاالله نه خودم گفتم بهش

اگه مثبت شد و‌یادت موند خبرم‌کن اینجا ریپلایم کن چون منم میخوام برم برای تعیین جنسیت آی وی اف ولی میترسم میگن خیلی عوارض داره

اگه ببینم آی یو‌آی جواب میده حتما همین راهو انتخاب میکنم

اگه مثبت شد و‌یادت موند خبرم‌کن اینجا ریپلایم کن چون منم میخوام برم برای تعیین جنسیت آی وی اف ولی می ...

باشه حتما یادم میمونه چشم

۸تیرقراره ازمایش بدم

ممنونم‌عزیزم ان شالله به مراد دلت برسی منم هلاک دخترم بعد دوتا پسر تنها جیزی که از خدا میخوام یه دخت ...

سلام گلم من پریود شدم خدانخواستداین دفه هم بشه🙂

کلا ای یو ای چیز بیخودیه درصد گرفتنش خیلی کمه

سلام گلم من پریود شدم خدانخواستداین دفه هم بشه🙂 کلا ای یو ای چیز بیخودیه درصد گرفتنش خیلی کمه

ای بابا خدا نخواسته ناراحت نباش

بازم ادامه میدی یا بی خیال میشی؟ اگه دختر میخوای طبیعی اقدام‌نکن‌مثل من پسر دار میشی افسردگی میگیری! البته من الان اگه پسر دومیم نبود میمردم بسکه عشقه اولی اذیت میکنه این از دلم در میاره!!

ای بابا خدا نخواسته ناراحت نباش بازم ادامه میدی یا بی خیال میشی؟ اگه دختر میخوای طبیعی اقدام‌نکن‌مث ...

ممنون عزیزم

اصلا نمیدونم باید چیکارکنم فعلا میخوام یکم به خودم برسم و به خودم روحیه بدم چون الان دوماهه همش تو فشار و استرسم

تاببینم خدا چی میخواد یه بار میگم اصلا بیخیال بچه نمیخوای دیگه یه بارم میگم نه دلم دختررررر میخواد🙂