2777
2789

ده روزه از پوشک گرفتم همکاریش خوبه ولی همه کاراش ایستادس حتی پی پی کردن نمیخامم به زور مجبور کنم بشینه حواسشم پرت میکنم میشینه آخر لحظه تخیله دوباره پا میشه جیغ میزنه وایساده کارشو میکنه کسی تا حالا بچش اینطوری بوده 

صندلی نداره؟! 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی جیغ میزنه شاید پشتش اذیت میشه 

ببرش دکتر بکو

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

اشکالی نداره هنوز عادت نکرده

صندلی براش،بخر به هوای اون شاید راضی بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم چن روزه دارم تلاش میکنم

ولی همکاری نداره

دسشویی که میبرم کلی میشینم 

پیپیشو آره چون موقع پوشک عادت به ایستاده داش 

ایستاده میکنه

ولی ادرارشو نه

بزار هرجور راحته اون الان عادتش اونجوری بوده دوتا عادتو  یهو ازش نگیر 

الان که همکاری کردن پوشک گرفتی 

بزار کم کم

فوقش میشوریش همیشه 

آره پسرمن هرکاری کردم نشسته نکرد که نکرد الان هم تازه پنج سالش تموم شده بازم تو چاه ایستاده دسشویی میکنه نمی‌دونم چرا میترسه بشینه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

هنوز کوچیکه، یه مدت بهش زمان بده خوب میشه

از رنگ انگشتی استفاده کن، بهش بگو بشین تا بهت رنگ انگشتی بدم رو دیوار گل بکشی

شاید اینجوری تشویق بشه به نشستن، ولی در کل اذیتش نکن خوب میشه، یکم زمان میبره

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
نه مدفوع نرم داره برا ادرارش هم همینه جیغ میزنه که وایسه نه که مشکلی باشه 

اخه برادرشوهر منم اینجوریه بردنش دکتر اما این خیلی بزرگه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

عزیزم من دخترم ۲۲ ماهشه و منم حدود ۱۰ روزه از پوشک گرفتم. فقط بیرون و توی خواب پوشک‌میکنم. جیش رو میگه ولی فقط ایستاده کارش رو انجام‌میده، پی پی هم فقط توو پوشک میکنه. ضمن اینکه اصلا روی قصری یا لگن‌نمیشینه، ۲ تا خریدم رو هیچ‌کدوم ننشست. تبدیل توالت فرنگی هم خریدم، روی اون میشینه اما کارش رو انجام نمیده. مامانم میگه منو خواهرم هم همینجوری بودیم! اول ایستاده بودیم بعد یاد گرفتیم. با روانپزشک اطفال هم حرف زدم،گفت اشکال نداره اما براش دائم توضیح بده و یادش بده اما اجار و استرس و دعوا اصلا و ابدا،گفت کم کم یاد میگیره و هنوز خیلی وقت داره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊