2777
2789
عنوان

لطفا یک لحظه بیاین

103 بازدید | 13 پست

بچه ها ما چندساله مستاجریم و صابخونه گفته که باید یکجایی و پیدا کنبم چون میخواد خونرو بفروشه توی این وضعیت. راستش من هرچقدر دعا میکنم انگار فایده ای نداره لطفا بیاین دعا کنیم ما و هرکسی که مستاجره بتونه خونه بخره میگن هر نفسی فرق داره حتی شده یک صلوات بفرستید ممنون❤

ولی من از تو ناامید نمیشم خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم ..ما مستاجرا همیشه آواره ایم..کاس بعضی صابخونه ها درک میکردن ‌‌‌‌..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

سلام عزیزم تو خونه روضه حضرت مسلم بزار تو نت هست دانلود کن و آیه و قل رب اَنزِلنی مُنزِلاً مُبارکً و انتَ خیرَ المنزلین رو بخون 

انشا... حل میشه

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
فرستادم عزیزم به حق امام صادق که امروز روز شهادتش بود شما صاحب خونه بشید انشاالله 🤩🌹🌹😊

خیای ممنونم انشاالله شما هم حاجت روا بشید

ولی من از تو ناامید نمیشم خدا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4547072/شبه-شهادته-امام-جعفرصادقه-بیاین-متوسل-بشیم-به-اقاسفره-صلواتی-هست-شرکت-کنید-حتی-ش?postid=141771452

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها 

و سرالمستودع فیها به عدد ما احاط بهی علمک

🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین